Blog

A Belső utazás hozzásegit a testi és lelki gyógyuláshoz. Kórházak és minisztériumok használják világszerte, különféle testi beteségek, lelki és érzelmi problémák esetén, depressziónál, párkapcsolati problémáknál és karrier elakadások, vagy az élet más kihívásai idején.

Végre csokorba szedtük a legtöbbször feltett kérdéseitekre a válaszokat!

Ha érdekel, mi ez a módszer. Ha találkoznál a magyarországi szervezőkkel. Ha bepillantanál a közösségi életbe. Ha kérdéseid vannak a Belső utazással kapcsolatban. Akkor gyere!

Szeretnéd, hogy ez az éved tudatosan, tisztán, jelenlétben induljon? Belekóstolnál a Belső utazás világába teljesen ingyenesen? Érdekel az alapító, és a nemzetközi közösség? Élő online találkozón kapcsolódhatsz Brandon Bays-szel MOST VASÁRNAP 10h-tól MAGYAR TOLMÁCSOLÁSSAL!

Szinkrontolmácsolással vált elérhetővé a tanfolyam, ráadásul nekünk, magyaroknak, óriási kedvezménnyel! Megvan az ígért ONLINE tanfolyam időpontja: 2021. JANUÁR 30-31.

A november 6-8-i Belső utazás tanfolyamot a helyzetre való tekintettel lemondjuk. A résztvevőknek a jegyek árát visszatérítjük. Akit esetleg nem sikerült még ez ügyben elérnünk, az írjon az infohungary@thejourney.com-ra!