Nov. 12-14. Újra tanfolyam!

2021.10.09

Örömmel adjuk hírül, hogy lehet már jelentkezni a november 12-14-i online Belső utazás tanfolyamra!

Van, amikor már tudjuk, hogy mi okozza a nehézségeinket. Amikor már rálátunk, értjük azokat a folyamatainkat, amik miatt zsákutcába futunk, vagy megbántunk másokat, vagy hagyjuk elúszni a dolgainkat, vagy amikkel éppenséggel megbetegítjük magunkat.

Már értjük, hogy el kéne engedni, nem kéne haragudni... csak az eszköz nincs még meg. Hogy mégis hogyan?

A Belső utazás mély belső folyamat. Megtanít hozzáférni a közel- vagy régmúlt sebeihez, hogy az elfojtott érzelmek kitisztulhassanak. E tisztulás ajándéka és következménye a szívben megszülető megbocsátás, mely lehetőséget teremt a gyógyulásra mindenféle szinteken, felszabadító lehetőséget teremtve az újfajta cselekvésre, kapcsolódásra. 💗

Szívből ajánljuk, ha hatékony eszközt keresel, ha készen állsz szembe nézni a régóta esedékes szembenézni-valóiddal.

Te is vágysz valamire ami élettel tölt meg? Ami biztos belső igazodási pont bármilyen helyzetben? Ami a múltban szerzett sebeket teljesen és véglegesen begyógyítja?

A Belső utazás ezért született! 

Világszerte százezrek életében hozott már felszabadító változást. Vegyél részt a tanfolyamon, hogy te is megtapasztalhasd  a hazatérést önmagadhoz!

Szeretettel várunk!

Ingyenes ismertető előadást tartunk okt. 21-én este 7-kor a Szebb életért központban (Budapest, Fiumei út 4.), (Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/1054722471959430)

https://www.thejourneyhungary.com/l/okt-21-ismerteto-est/