Történetek

Résztvevők élményei, sikersztorik

A Belső utazás módszer több mint 20 év alatt emberek százezreinek segített a testi és lelki gyógyulás és kiteljesedés útján. Hallgass és olvass bele a történeteikbe:"Körülbelül egy hónapig figyeltem magamon, ahogy a pikkelysömör foltjai sorra jelennek meg a törzsemen. Aztán elszántam magam a Belső utazásra. Én többnyire máshogy utazom, mint ahogy a "nagykönyvben" meg van írva. Nem jönnek elő konkrét emlékek, inkább egy érzéshalommal találkozom. Ez történt most is. Mindenesetre így is működött. Az utazás óta (4 éve) tünetmentes vagyok. A pikkelysömör volt, és most nincs." D. I.

"Sokféle önismereti módszert ismerek, évekig pszichodrámáztam, mozgásmeditációs alkalmakra jártam, jelenleg egyéni terápián veszek részt és rendszeresen meditálok. Mindegyik szuper módszer, de számomra a belső utazás a legátfogóbb: valahogy mindezen módszereket magába foglalja - úgy, hogy közben teljesen más mint a felsoroltak. Nagyon jól van felépítve, teljes körű segítséget nyújt. Nekem az életemet mentette meg." I. A.

"Mindig is zsigeri, mélyről jövő félelemmel féltem az autóvezetéstől. Nagyjából 15-20 évig sikerült elűznöm ezt a témát az életemből. De eljött a pillanat, amikor már nem tudtam tovább halogatni. Nem volt egy könnyű belső utazás. Inkább borzasztó fájdalmasnak mondanám :) De Ibi velem volt benne. És ahová eljutottam, az egy mély, biztos megnyugvást hozott. Parkolni még nem tudok, de láss csodát, azóta vezetek! Ügyesen, biztonságosan!" D. M.


Alexandra története:

"2014-ben eldöntöttük a férjemmel, hogy kisbabát szeretnénk, de a nőgyógyászati vizsgálaton PCO-t (cisztákkal teli petefészkek) és inzulinrezisztenciát diagnosztizáltak nálam. A következő 2 évben elkövettem mindent (alternatív és orvosi módszerekkel egyaránt), hogy leküzdjem ezeket a betegségeket. Teltek-múltak a hónapok és továbbra is minden negyedik héten elérkezett az a nap, ami miatt újra és újra reményvesztetten sírtam. 2016. augusztusában végre pozitív lett az első terhességi tesztem. Nagyon boldogok voltunk, azonban hamarosan hatalmas pofont kaptunk: elvetéltem. Rettenetes tragédia volt ez nekem és tudtam, hogy az addig be-bekopogtató depresszióm eluralkodik rajtam, ha nem teszek végre valamit. Ekkoriban került a kezembe Brandon Bays Belső Utazás című könyve és én éreztem, hogy ez az egyetlen módszer, ami segíthet feldolgoznom a veszteséget. Az interneten találtam Almási Évára terapeutára, aki szinte csodával határos módon szinte azonnal tudott fogadni. A kezelés olyan blokkot oldott fel bennem, amire az eszemmel sosem gondoltam volna. Édesanyámmal való kapcsolatom rémségei elevenedtek meg előttem és ráébresztettek: tudat alatt féltettem születendő gyermekemet attól, hogy olyan fájdalmakat okozhatnék neki, amilyeneket akaratlanul nekem okozott depressziós Anyukám. Ez a terápia segített a legsúlyosabb emléket - Anya utolsó és egyben sikeres öngyilkosságát - feldolgozni és elengedni. Egyúttal feloldotta bennem a vetélés okozta gyászt, amivel segített lelkileg felépülni és mély depresszió helyett bizakodva tovább menni az úton. 2017 áprilisában részt vettem tehát egy intenzív Belső Utazás hétvégén Prágában, ahol sok-sok további gyermekkori helyzet került tudatalattimból a felszínre és lett feldolgozva, elfogadva. A szeminárium után 2 hónappal újabb terhességi tesztem lett pozitív, ami szeptember második felében biztos várandóssággá vált! Őszintén hiszem, hogy kislányom a Journey módszer nélkül nem jöhetett volna világra. Ahogy ismerkedni kezdtem a Belső Utazás módszerével, megtudtam, hogy világszerte több százezer ember gyógyult már meg a segítségével, többek között meddőségből, daganatos megbetegedésből, depresszióból. Azóta azért imádkozom, hogy végre Magyarországon is ilyen méreteket öltsön a Journey-vel gyógyulók száma. ÁMEN"


Magyar tanfolyami résztvevők visszajelzései:

 • gyógyulás, béke, nyugalom, kedves odafigyelés, barátságos emberek, az előadó nagy elhivatottsága, ragyogása magával ragadó.
 • 28 éves koromban kezdődött az erős migrénem. Az utazás során ebbe az időbe mentünk vissza egy emlékhez (a fejembe érkeztem) és azt érzem itt megoldottuk a sok éve tartó kínomat. :) Minden nap hálát adok a lehetőségért, hogy ott lehettem és megtapasztalhattam mindezt! 
 • sok év sokféle önismeret után, most tudtam apukámnak igazán megbocsájtani és a szüleim felé ahogy magam felé is egy igazi elfogadás történt bennem. Még rengeteg minden, egy 2 oldalas dokumentumnyi dolog van még :) de ezt emelem ki, mert ezen már rengeteget dolgoztam, és itt csak egyszerűen megtörtént! 
 • A forrás fénye és melege elolvasztja a kerítéseket, amivel elbarikádozom magam az egységtől, a szeretettől. Ezek a kerítések egyfajta önvédelmet hivatottak volt szolgálni, kapaszkodókat, hogy definiálni tudjam magam, mert az volt a beprogramozottságom, hogy ha nem definiálom magam a világ "díszletei" által, akkor láthatatlan vagyok, akkor nem létezem, akkor halott vagyok.... de most rájöttem, hogy ha a forrás jelen van, akkor a belső lényegem által vagyok jogosult a létezésre, nem kell külső definíció, hiszen ez a legigazabb, ez végtelen és megtartó erejű.
 • Életemben először jöttek olyan képek, érzések, amelyeket nem az elmémmel generáltam. Felismerések. Ráéreztem arra, amit bár eddig az eszemmel tudtam, akartam érezni, de nem ment, mert nem volt tapasztalásom róla: hogy magam vagyok a kulcs önmagamhoz. Ezt a tapasztalatot és érzést életemben először a tanfolyamon kaptam meg. 
 • Egy könyv is kevés lenne, hogy leírjam. De a legnagyobb ajándék az, hogy megéreztem, mennyire fantasztikus kísérni valakit!
 • Meg tudok bocsátani annak is aki nagyon sok rosszat tett velem!  

Tanfolyami résztvevőink mondták: Azért érdemes eljönni, mert...

 • egy új világ nyílik meg a tanfolyam elvégzésével.
 • itt rátalálhatsz magadra, a megoldásaidra, a szabadságra. Soha nem gondoltam volna, hogy itt ez a hely bennünk, és ilyen könnyen elérhető. A hely amelynek eléréséért oly sokan alkoholhoz, vagy kábítószerhez nyúlnak. Ez az a trip amit valóban keresnek! Az igazi, az egyetlen, a valódi! 
 • közel kerülsz magadhoz egy finom módszerrel, oldasz úgy, ahogy azt a tested, lelked engedi, egy megtartó közegben. 
 • segít az érzelmeket felszínre hozni, megélni, feloldani. Amit az ember fejből nem tud megoldani, azt az érzelmek szintjén megteheti. 
 • segít feldolgozni amit még fel kell dolgozni
 • végre nem kell senkinek és semminek megfelelned. Melegségben és biztonságban vagy.  
 • leteheted a batyudat, amit visztek életeken át az őseiddel. A skarlátbetűt leteheted, megtanulhatsz egy új nyelven, mellyel megértheted a saját lelked üzenetét. A legfontosabb nyelv, amit valaha beszéltél, fordíthatsz magadról magadnak. Ismerd meg önmagad, ez volt a Delphoi jósda bejárata fölött, itt az eszköze, nyelve. Életed legnagyobb utazása, amin csak lehetsz és valaha voltál!
 • innentől nem lesz kétséges számodra a lelki és testi öngyógyítás képességének lehetősége, újabb szemszögekből értheted meg a test és lélek szoros kapcsolatát, misztika mentes működő gyakorlatot kaphatsz saját magad és mások gyógyítására. 
 • Kapcsolatba kerülhetsz az érzéseiddel, és az őserőddel is, és ami eddig gyengített, megbetegített, azon felül kerekedhetsz és visszafordíthatod.