The Journey                                           

A Belső utazásról

A Belső utazás ("The Journey") egy erőteljes és átalakító önismereti módszer, melyet a nemzetközileg elismert, testi-lelki gyógyulás szakértő, bestselleríró és előadó Brandon Bays dolgozott ki.

A Belső utazás egy rendkívüli, ugyanakkor gyakorlatias tanítás, mely abban támogatja az embereket, hogy átalakítsák és meggyógyítsák az életüket. Hatásos eszköztárat vonultat fel a tudatossá váláshoz és végtelen emberi potenciálunk felszabadításához.

Világszerte százezreket segített ahhoz, hogy feloldozzák magukat olyan terhek alól, mint a stressz, depresszió, alacsony önértékelés, krónikus harag és düh, fizikai betegségek, függőségek és egészségtelen viselkedésminták, szexuális és fizikai bántalmazások traumája, párkapcsolati problémák, halogatás és karrier elakadások.

A "The Journey" könyveket, hanganyagokat, mobil appokat, online kurzusokat, élő workshopokat és emelt szintű szemináriumokat kínál.

Ha megváltoztathatnál egy dolgot az életedben, mi lenne az?

  • Vágysz arra, hogy megszabadulj a mindent elborító aggodalomtól, stressztől?
  • Fizikai, testi betegséggel küszködsz, ami akadályoz abban, hogy valóban teljes életet élj?
  • Vegetálsz vagy épphogy csak túlélsz, ahelyett hogy átadnád magad a teljes elevenségnek?
  • Érzed, hogy több kell legyen az élet, mint a mókuskerék vagy a robotpilóta üzemmód, amit megtapasztalsz?
  • Eleged van abból, hogy úgy érzed, nem kapcsolódsz az élethez, vagy elzárod magad a szeretteidtől?
  • Készen állsz arra, hogy megszabadulj régi, korlátozó hiedelmeidtől, egészségtelen viselkedéseidtől, szokásaidtól?
  • Készen állsz arra, hogy több energiát, tisztaságot és beteljesülést élj meg a mindennapjaidban?
  • Igazabb, mélyebb, tartalmasabb kapcsolatok után vágyódsz?
  • Készen állsz arra, hogy ráébredj önmagad legmélyebb potenciáljára, hogy a végtelen lehetőségek Forrásából élj?

Akkor csatlakozz a világ különböző tájairól, kultúráiból származó emberek ezreihez, akik már megváltoztatták életüket a Belső utazással!

Most rajtad a sor, hogy olyan életet kezdj élni, mely egészséges, célja van és gazdagító! Rajtad a sor, hogy felszabadítsd a benned rejlő átalakít erőt! Eljött az idő, hogy szabaddá válj!


Mi történik egy belső utazás során?

Brandon Bays

A világ vezető szaktekintélye az érzelmi gyógyítás és sorsfordítás területén. Egyike a legdinamikusabb, -inspirálóbb és -innovatívabb tanároknak a személyes kiteljesedés és testi-lelki gyógyítás területén.

Nemzetközileg ismert és elismert, a sejtszintű-gyógyítás, érzelmi egészség, spirituális ébredés területén végzett radikális átalakító munkája, és a Belső utazás módszerének ("The Journey Method") megformálása miatt. 

A megpróbáltatások közepette fedezte fel igazi elhivatottságát. Egy nagy daganattal diagnosztizálták, ő pedig nekikezdett figyelemreméltó, lélek-kereső, átalakító és felszabadító gyógyító utazásának. Ez tette lehetővé, hogy gyógyszeres és sebészi segítség nélkül, csupán 6 és fél hét alatt kigyógyuljon a rákból. Eközben fedezte föl, miképp lehet közvetlen hozzáférést találni ahhoz a végtelen gyógyító képességhez, mely mindannyiunkban ott lakik, és kidolgozott egy természetes lelki-gyógyító módszert, mely bárkinek segíthet. A folyamat minden szinten: érzelmi, fizikai és spirituális dimenzióban egyaránt hatásos.

Így lett a Belső utazás módszerének megalkotója, egy praktikus és felszabadító eszközzé, a lelki-gyógyítás és öntudatra ébredés szolgálatában. Nemzetközi bestseller írója több könyvnek, köztük a magyarul is megjelent Belső utazás, Belső utazás gyerekekkel, Jelenlét címűeknek. A Belső utazás könyvet 23 nyelvre fordították, és több, mint 1 millió példányt adtak el belőle szerte a világon.

Brandon hiteles példája a tanításának - telve örömmel, energiával, természetes szeretettel és hálával az élet iránt. Nyitottsága, elfogulatlan őszintesége, valódi együttérzése az emberi természet felé, és nyugodt, melegszívű humora tanításait éleslátással-, mélységgel-, emberséggel- és kegyelemmel-telivé teszik. Elkötelezettje, hogy üzenetét és öngyógyító technikáját megossza a világgal.

Minden változás Veled kezdődik

"Valódi gyógyulás és tartós változás csakis belülről jöhet. A Belső utazás megadja az eszközöket, amikkel teljesen átformálhatod életed bármely területét, belülről kifelé. Remélem, van hozzá indíttatásod, hogy csatlakozz hozzám, és mint százezrek már világszerte, a felébredést válaszd és végre szabaddá tedd magad!"

                                                                              Brandon Bays

Könyvek magyarul

Belső utazás gyerekekkel (antikváriumban megtalálható)

"A Belső utazásnak NEM célja, hogy elvonjon a már megkezdett orvosi vagy természetgyógyászati kezeléstől! Arra szolgál, hogy erősítse annak hatását, és segítsen a magad választotta úton előbbre jutni és lelkileg fejlődni. A gyógyulás útján nincsenek garanciák. Annyiféle út és módszer létezik, ahány ember. Remélem, hogy a Belső utazás inspirálni és segíteni fog, bármilyen utat is választottál. Figyelmeztetés: Amennyiben úgy érzed, hogy valamilyen orvosi problémád van, feltétlenül fordulj szakorvoshoz alapos és teljes diagnózisért. Sem a Belső utazás, sem a képzett terapeuták nem diagnosztizálnak és nem adhatnak sem orvosi tanácsot, sem orvosi kezelést." 

                                                                                                                                  Brandon Bays