Blog

A Belső utazás hozzásegit a testi és lelki gyógyuláshoz. Kórházak és minisztériumok használják világszerte, különféle testi beteségek, lelki és érzelmi problémák esetén, depressziónál, párkapcsolati problémáknál és karrier elakadások, vagy az élet más kihívásai idején.

Az egyik leggyakoribb kérdésként merül fel, amikor a Belső utazásról hallva valakit megszólít a módszer: Egyéni utazásra menjek, vagy tanfolyamra?

A Belső utazásban az is nagyon jó, hogy minden elképzelhető gyógyulási út mellett végezhető, elfér.

Hál' Istennek egyre kevesebb a tabu téma, növekszik az érzékenység, egyre több író és előadó beszél és tanít nyíltan traumáink következményeiről, az ok-okozati összefüggésekről.

A Manna FM-en Prekopa Donáttal Domján Ibolya beszélgetett a Belső utazásról. Gyerekkori traumákról, életstratégiák kialakulásáról, érzelmekkel való bánásmódról és viszonyulásról, spirituális vagy vallási vonatkozásokról és persze a módszerről magáról.

Bár Brandon Bays utazását testi gyógyulás is kísérte, s ezért eleinte ezzel vált ismertté, maga a Belső utazás módszere tulajdonképpen az érzelmekkel dolgozik. A gyakran előforduló testi gyógyulások az érzelmi terhek feloldása és elengedése által történnek.

Pályázatunk azoknak szól, akik gyermeküket, vagy más hozzátartozójukat otthon ápolják. Mivel ahhoz, hogy ezt odaadással, örömmel végezhessék, feltöltődésre, belső békére van szükség, amire - jól tudjuk - nehéz időt/módszert/pénzt találni, szeretnénk elismerésünket és hálánkat nem csak szimbolikus, de gyakorlati módon is kifejezni. Tehát a március...

Ha érdekel, mi ez a Belső utazás. Ha találkoznál a magyarországi szervezőkkel. Ha tudni szeretnéd, mire számíts a tanfolyamon. Ha kérdéseid vannak a Belső utazással kapcsolatban. Akkor gyere!

Elkészült egy rövid videós sorozatunk, ahol a módszerrel kapcsolatos leggyakoribb kérdésekre Domján Ibolya válaszol.