Hírek

A Belső utazás hozzásegit a testi és lelki gyógyuláshoz. Kórházak és minisztériumok használják világszerte, különféle testi beteségek, lelki és érzelmi problémák esetén, depressziónál, párkapcsolati problémáknál és karrier elakadások, vagy az élet más kihívásai idején.

A november 6-8-i Belső utazás tanfolyamot a helyzetre való tekintettel lemondjuk. A résztvevőknek a jegyek árát visszatérítjük. Akit esetleg nem sikerült még ez ügyben elérnünk, az írjon az infohungary@thejourney.com-ra!

A Belső Utazás magyarországi szervezői pályázatot hirdetnek magyar nyelven, pedagógusként (óvónő/tanító/pedagógus asszisztens/tanár) vagy szociális munkásként dolgozó személy részére!

Sokan, sokfélét mondanak az epigenetikáról, ami néhány évtized alatt az egyik leginkább "hájpolt" tudományággá nőtte ki magát. Nézzük a tényeket.

A világhírű Belső utazás könyv eredeti, angol verziója ingyenesen elérhető a központ honlapon! Az alábbi gombra kattintva letöltheted a könyvet! Ha a magyar fordítás érdekel, a hazai könyvesboltokban megtalálod, vagy online is megrendelheted (lásd, másik gomb)!

A jegyértékesítés elindult! Ha régóta várod, hogy magyarul vehess részt a tanfolyamon, itt az idő! Augusztus 20-ig a lehető legolcsóbban juthatsz a jegyedhez, 89.500 FT-ért! A helyek száma korlátozott!

A Belső utazás módszer kidolgozója, Brandon Bays mesél tapasztalatairól, és a módszerről. A három rövid videóban megismerhetitek a Belső utazás lényegi pontjait.