Hírek

A Belső utazás hozzásegit a testi és lelki gyógyuláshoz. Kórházak és minisztériumok használják világszerte, különféle testi beteségek, lelki és érzelmi problémák esetén, depressziónál, párkapcsolati problémáknál és karrier elakadások, vagy az élet más kihívásai idején.

Szeretnéd, hogy ez az éved tudatosan, tisztán, jelenlétben induljon? Belekóstolnál a Belső utazás világába teljesen ingyenesen? Érdekel az alapító, és a nemzetközi közösség? Élő online találkozón kapcsolódhatsz Brandon Bays-szel MOST VASÁRNAP 10h-tól MAGYAR TOLMÁCSOLÁSSAL!

Szinkrontolmácsolással vált elérhetővé a tanfolyam, ráadásul nekünk, magyaroknak, óriási kedvezménnyel! Megvan az ígért ONLINE tanfolyam időpontja: 2021. JANUÁR 30-31.

A november 6-8-i Belső utazás tanfolyamot a helyzetre való tekintettel lemondjuk. A résztvevőknek a jegyek árát visszatérítjük. Akit esetleg nem sikerült még ez ügyben elérnünk, az írjon az infohungary@thejourney.com-ra!

A Belső Utazás magyarországi szervezői pályázatot hirdetnek magyar nyelven, pedagógusként (óvónő/tanító/pedagógus asszisztens/tanár) vagy szociális munkásként dolgozó személy részére!

Sokan, sokfélét mondanak az epigenetikáról, ami néhány évtized alatt az egyik leginkább "hájpolt" tudományággá nőtte ki magát. Nézzük a tényeket.

A világhírű Belső utazás könyv eredeti, angol verziója ingyenesen elérhető a központ honlapon! Az alábbi gombra kattintva letöltheted a könyvet! Ha a magyar fordítás érdekel, a hazai könyvesboltokban megtalálod, vagy online is megrendelheted (lásd, másik gomb)!