Blog

A Belső utazás hozzásegit a testi és lelki gyógyuláshoz. Kórházak és minisztériumok használják világszerte, különféle testi beteségek, lelki és érzelmi problémák esetén, depressziónál, párkapcsolati problémáknál és karrier elakadások, vagy az élet más kihívásai idején.

✨ Amikor van egy álmunk. Van egy vágyunk. Válni valakivé. Letenni valamit az asztalra. Létrehozni valamit… ✨

30-an ültünk körben a város közepén egy szobában, kicsukva a forgalom zaját és szagát, a küszöb előtt hagyva a mindennapok pörgését és nehézségeit. 30 ember a privát történeteivel, sebzettségeivel, hiedelmeivel és vágyaival.

Hányszor volt már megélésed arról, hogy a szenvedés végül ajándékká, áldássá vált az életedben? Hogy tanultál belőle, hogy fejlődtél általa, hogy erősebb lettél tőle?

Az egyik leggyakoribb kérdésként merül fel, amikor a Belső utazásról hallva valakit megszólít a módszer: Egyéni utazásra menjek, vagy tanfolyamra?

A Belső utazásban az is nagyon jó, hogy minden elképzelhető gyógyulási út mellett végezhető, elfér.

Hál' Istennek egyre kevesebb a tabu téma, növekszik az érzékenység, egyre több író és előadó beszél és tanít nyíltan traumáink következményeiről, az ok-okozati összefüggésekről.

A Manna FM-en Prekopa Donáttal Domján Ibolya beszélgetett a Belső utazásról. Gyerekkori traumákról, életstratégiák kialakulásáról, érzelmekkel való bánásmódról és viszonyulásról, spirituális vagy vallási vonatkozásokról és persze a módszerről magáról.

Bár Brandon Bays utazását testi gyógyulás is kísérte, s ezért eleinte ezzel vált ismertté, maga a Belső utazás módszere tulajdonképpen az érzelmekkel dolgozik. A gyakran előforduló testi gyógyulások az érzelmi terhek feloldása és elengedése által történnek.