Felhívás a szociális szférában tevékenykedők számára

2024.01.25

A Belső utazás (The Journey®) magyarországi képviseletének felhívása

 • az egészségügyben, az oktatásban és más szociális területeken dolgozó civil szervezetek/ intézmények/ kezdeményezések munkatársai számára,
 • "Új utak a lelki feldolgozásban" témájú 30 órás Belső utazás tanfolyamon való kedvezményes vagy ingyenes csoportos részvételre!

"Te magad légy a változás, amit látni szeretnél a világban!"

Mahatma Gandhi

* A Belső utazás – a The Journey® Brandon Bays által kifejlesztett lelki feldolgozást segítő világhírű módszerének - magyarországi képviselete márciusi online tanfolyamára szeretettel várja szociális területeken tevékenykedő civil szervezetek, intézmények, kezdeményezések munkatársait!

*A 30 órás sajátélmény fókuszú módszertani hétvége keretében a Belső utazás érzelmi és testi utazásainak módszerét és haladó technikáit sajátíthatják el, hogy utána munkatársaikkal saját érzelmi feldolgozást segítő eszköztárukba emeljék (munkahelyi konfliktusok és kiégés kezelése, veszteségfeldolgozás stb…), ezáltal társadalmilag különösen fontos munkájukat könnyebben végezhessék. ❤️

*A képzés során a munkatársak nem egymással dolgoznak, a tanulás szakaszában ugyanis előnyösebb idegenekkel gyakorolni. A későbbiekben viszont már tudják egymással alkalmazni a technikát.

*A képzés után igény esetén a Belső utazás egyes szociális munkaterületekre való bevezetésének mikéntjén való gondolkodásra és együttműködésre nyitottak vagyunk!

A BELSŐ UTAZÁSÓL:

A Belső utazás egy világhírű, rendkívül gyakorlatias önsegítő módszer, amely az érzésekkel dolgozik és abban támogatja az embereket, hogy átalakítsák és meggyógyítsák az életüket. Hatásos eszköztárat vonultat fel a tudatossá váláshoz. Nemtől, életkortól, képzettségtől függetlenül megtanulható és általa egy mélyen megérintő módon a fizikai és lelki nehézségek feldolgozásában kaphatunk és nyújthatunk segítséget. Segíthet az érzelmi intelligencia fejlesztése, az önismeret, a traumafeldolgozás területein, a betegségek lelki okainak feldolgozásában. Világszerte százezreket segített ahhoz, hogy feloldozzák magukat olyan terhek alól, mint a stressz, depresszió, alacsony önértékelés, krónikus harag és düh, fizikai betegségek, függőségek és egészségtelen viselkedésminták, szexuális és fizikai bántalmazások traumája, párkapcsolati problémák, halogatás és karrier elakadások.

Jelen felhívás a Belső utazás 3 napos alaptanfolyamán való kedvezményes vagy ingyenes csoportos részvételre szól.

További információk a módszerről weboldalunkon: Belső utazás – The Journey Hungary

Ismertető videó: https://youtu.be/tHW3ppcaIdc?si=dnU34TMaSt4EP2y2

KEDVEZMÉNY:

 • 50% - os kedvezmény: Egy munkahelyről való 2 vagy 3 fő jelentkezése esetén mind a 2 vagy 3 fő számára. (55.000 Ft/fő)
 • INGYENES RÉSZVÉTEL: Egy munkahelyről való 4 fő jelentkezése esetén a képzés mind a 4 személy számára ingyenes.
 • A támogatás kizárólag a teljes képzésen, vagy munkahelyi kötöttségek esetén az első 2 napon való részvétel esetén érvényesíthető, amennyiben a résztvevő vállalja, hogy a 3. nap anyagát utólag egyénileg pótolja!

IDŐPONT:

2024. március 9 - 11. (szombat 9 órától hétfő 18 óráig) A harmadik – hétfői – nap online egyénileg is pótolható, amennyiben a személyes részvétel semmiképp sem megoldható.

Részletek a tanfolyamról: https://www.thejourneyhungary.com/online-tanfolyam/

Bíztatjuk a szociális szférában dolgozó, mély belső önismereti munkára nyitott és kész személyeket, akik szeretnék megismerni és elsősorban saját lelki karbantartásukra alkalmazni a Belső utazás módszerét, hogy szólítsák meg munkatársaikat és jelentkezzenek!

JELENTKEZÉS FELTÉTELEI:

 • 1 munkahelyről (szociális területeken tevékenykedő civil szervezetek/ intézmények/ kezdeményezések munkatársai számára) minimum 2, maximum 4 fő.
 • A Belső utazás személyes tapasztalaton alapuló belső munka, ezért a résztvételhez ajánljuk a módszerrel való előzetes ismerkedést vagy a könyv (Brandon Bays: Belső utazás), vagy az ismertető videó által, a személyes motiváció megtalálásához.
 • Egy intézmény/szervezet pályázói közösen jelentkezhetnek az infohungary@thejourney.com email címre küldött egyetlen levélben, a jelentkező 2-4 fő megnevezésével, a jelentkezők rövid személyes motivációs írásaival (miért szeretnéd megtanulni, milyen területeken lenne szükséged érzelmi feldolgozásra, segítségre, hogyan segíthetné a munkádat) a munkahely, munkaterület megjelölésével.
 • Teljes elköteleződés a tanfolyam időtartamára (a harmadik – hétfői – nap online egyénileg is pótolható, amennyiben a személyes részvétel semmiképp sem megoldható).
 • A pályázók kölcsönös felelősséget vállalnak a részvételükben. Vagyis amennyiben a jelentkező pályázók közül valaki mégsem jön el, úgy a többiek a valós létszámuknak megfelelő árat kell, hogy fizessék. (2-3 fő féláron, 4 fő ingyenesen vehet részt.)

JELENTKEZÉS HATÁRIDEJE, ELBÍRÁLÁSA:

 • Beérkezés határideje: 2024. febr. 29.
 • Az elbírálás a beérkezés sorrendjében történik, a jelentkezési motivációs leveleket alapul véve, egyéni elbírálás alapján.
 • Maximális támogatott létszám 16 fő a különböző pályázók közül.
 • A pályázókat minden esetben emailben értesítjük.