ONLINE tanfolyam                              2024. november 9 - 11.               

Sorsfordító, és mélyen felszabadító találkozás önmagaddal.

Érzelmi jóllét, gyógyulás a szorongásból, testi egészség, virágzó emberi kapcsolatok, stresszmentes élet és még sok más... 

Sorsfordító és felszabadító 3 napos Belső Utazás hétvége magyar nyelven, a módszer kidolgozójának, Brandon Bays-nek videós tanításaival és a tanfolyam házigazdájával, Domján Ibolyával.

A gondosan tervezett és az elmúlt 15 év tapasztalatai által tökéletesített program célja, hogy találkozzunk belső gyógyító erőnkkel, és felszabadítva azt életünk kiteljesedjen. A napok során feloldódnak mély érzelmi blokkok, negatív hiedelmek, korlátozó fogadalmak, és más egészségtelen berögződések. Megtanulhatod, hogy a múltbéli traumák miatt kialakult negatív "sejt szintű emlékeket" hogyan oldhatod fel és gyógyulhatsz meg teljesen természetes módon. Ezt a módszert utána bármikor használhatod, akár barátaiddal is!


Mi történik a 3 napban?

Az esemény a Zoom felületén történik. Domján Ibolya a házigazdája, de magától Brandon Baystől hallhatjuk a tanításokat (felvételről).  

Végre a teljes tanfolyam magyar nyelven történik, magyar résztvevőkkel, magyar segítőkkel, folyamatos bensőséges, közvetlen kapcsolódást téve lehetővé!

A program folyamán a résztvevők ugyanis nem csupán előadásokat hallgatnak, hanem rengeteg gyakorlattal, meditációval, és főként saját belső utazásaik segítségével sajátítják el ezt az egyszerű, mégis rendkívül mély, gyakorlati módszert.

Minden nap  9:00 - től nagyjából 18:30 - ig tart a program. A hétvégét megelőzően egy Előtalálkozón lesz mód a technikai felülettel ismerkedni, kipróbálni, hogy a hétvége már gördülékenyen menjen.

1. nap: Érzelmi utazás - Hogyan engedjük el az érzelmi blokkokat és tisztítsuk meg az utat gyógyulásunkhoz?

A nap folyamán megismerkedünk a sejtszintű gyógyulás mögött meghúzódó tudományos háttér ismeretekkel, Brandon elmeséli gyógyulásának történetét egy kosárlabda méretű daganatból, majd megtanítja a belső utazás legerősebb módszerét, az Érzelmi Utazást.

A résztvevők párokba kerülnek és saját élménnyel dolgoznak, feltárják a gyakran mélyen eltemetett gátló érzelmi emlékeket. Az egész napos alapozással és a módszer egyértelmű vezetésével képessé válnak maguk kitisztítani az elfojtott "sejt-memóriákat". Így a testi, lelki bajok gyökerét gyógyítva történik meg a változás, a tisztulás.

2. nap: Testi Utazás - Irányított introspekciós folyamat, amely segít meggyógyítani a testedet.

A második napon megértjük a másik fontos technika, a Testi Utazás tudományos hátterét és hatalmas gyógyító képességét. A résztvevők megtanulják és egymással ki is próbálják, saját bőrükön tapasztalják meg ezt a módszert is, melyet szintén életük végéig bármikor használhatnak.

Az egyes utazások arra irányulnak, hogy feltárják és töröljék a régi korlátozó sejt-emlékeket, amelyek fizikai betegségeket vagy egészségtelen feszültségeket okoznak vagy okozhatnak a szervezetben, így befolyásolva a életminőséget.

3. nap: További ismeretek és haladó technikák a mélyreható gyógyuláshoz.

Ezen a napon résztvevők további, kiegészítő eszközöket tanulnak, hogy még mélyebb tisztulás és gyógyulás legyen az eredmény. Ezek a konkrét, gyakorlati, a belső utazások során alkalmazható praktikák elmélyítik a Lelki és a Testi utazás jótékony hatását. Brandon Bays saját, és - mára már világszerte mindenhol megtalálható - belső utazás terapeuták tapasztalatai alapján folyamatosan frissíti eszköztárát, melyet ezen a napon meg is oszt a résztvevőkkel.

Az itt elsajátított eszközök nagy segítséget jelentenek akkor is, ha a későbbiekben otthon, ismerősökkel utazik az ember. 


Jelentkezés 


A jelentkezést hamarosan megnyitjuk!

Árak:

  • 110.000 Ft

Amennyiben úgy érzed, hogy a részvételhez részletfizetésre, vagy további anyagi támogatásra van szükséged, a jelentkezési linken ezt jelezheted, hamarosan felvesszük veled ezügyben a kapcsolatot.


A jelentkezéssel kijelented, hogy az Általános szerződési feltételeket és az Adatkezelési szabályzatot megismerted és elfogadod. 

Felhívjuk a figyelmed, hogy jelentkezést csak magánszemélytől tudunk elfogadni, számlát csak magánszemély részére tudunk kiállítani.  


Amire biztosan szükséged lesz:

  • biztonságos környezet (ahol nem zavarnak, magadra csukhatod az ajtót)
  • stabil internet kapcsolat és egy gép, amin fut a ZOOM program
  • jó, ha van egy mikrofonos fülhallgató, vagy a géped mikrofonja, hangszórója jól működik.