ONLINE tanfolyam, 2021. máj. 1-2.

Sorsfordító, és mélyen felszabadító találkozás önmagaddal.

Érzelmi jóllét, gyógyulás a szorongásból, testi egészség, virágzó emberi kapcsolatok, stresszmentes élet és még sok más... 

Sorsfordító és felszabadító 2 napos Belső Utazás hétvége magyar nyelven, a módszer kidolgozójának, Brandon Bays-nek videós tanításaival és a tanfolyam házigazdájával, Domján Ibolyával.

A gondosan tervezett és az elmúlt 15 év tapasztalatai által tökéletesített program célja, hogy találkozzunk belső gyógyító erőnkkel, és felszabadítva azt életünk kiteljesedjen. A két nap alatt feloldódnak mély érzelmi blokkok, negatív hiedelmek, korlátozó fogadalmak, és más egészségtelen berögződések. Megtanulhatod, hogy a múltbéli traumák miatt kialakult negatív "sejt szintű emlékeket" hogyan oldhatod fel és gyógyulhatsz meg teljesen természetes módon. Ezt a módszert utána bármikor használhatod, akár barátaiddal is!

Mi történik a 2 napban?

Az esemény a Zoom felületén történik. Domján Ibolya a házigazdája, de magától Brandon Baystől hallhatjuk a tanításokat (felvételről).  

Végre a teljes tanfolyam magyar nyelven történik, magyar résztvevőkkel, magyar segítőkkel, folyamatos bensőséges, közvetlen kapcsolódást téve lehetővé!

A program folyamán a résztvevők ugyanis nem csupán előadásokat hallgatnak, hanem rengeteg gyakorlattal, meditációval, és főként saját belső utazásaik segítségével sajátítják el ezt az egyszerű, mégis rendkívül mély, gyakorlati módszert.

Mindkét nap  10:00 - től nagyjából 19:30 - ig tart a program. A hétvégét megelőző csütörtökön (29-én), este 19:00 - kor lesz mód a technikai felülettel ismerkedni, kipróbálni, hogy a hétvége már gördülékenyen menjen.

1. nap: Érzelmi utazás - Hogyan engedjük el az érzelmi blokkokat és tisztítsuk meg az utat gyógyulásunkhoz?

A nap folyamán megismerkedünk a sejtszintű gyógyulás mögött meghúzódó tudományos háttér ismeretekkel, Brandon elmeséli gyógyulásának történetét egy kosárlabda méretű daganatból, majd megtanítja a belső utazás legerősebb módszerét, az Érzelmi Utazást.

A résztvevők saját élménnyel dolgoznak, feltárják a gyakran mélyen eltemetett gátló érzelmi emlékeket. Az egész napos alapozással és a módszer egyértelmű vezetésével képessé válnak maguk kitisztítani az elfojtott "sejt-memóriákat". Így a testi, lelki bajok gyökerét gyógyítva történik meg a változás, a tisztulás.

2. nap: Testi Utazás - Irányított introspekciós folyamat, amely segít meggyógyítani a testedet.

A második napon megértjük a másik fontos technika, a Testi Utazás tudományos hátterét és hatalmas gyógyító képességét. A résztvevők megtanulják és ki is próbálják, saját bőrükön tapasztalják meg ezt a módszert is, melyet szintén életük végéig bármikor használhatnak.

Az egyes utazások arra irányulnak, hogy feltárják és töröljék a régi korlátozó sejt-emlékeket, amelyek fizikai betegségeket vagy egészségtelen feszültségeket okoznak vagy okozhatnak a szervezetben, így befolyásolva a életminőséget.

És mi van a harmadik nappal?

A harmadik napot az online forma miatt külön szedtük, hogy ne kelljen 3 napon keresztül a gép előtt kuksolni. Haladó technikák címen tartjuk magyarul, 2 héttel később, május 15-én! Erre is tud jelentkezni, aki a Belső utazás tanfolyamon addig részt vesz! ITT OLVASHATSZ UTÁNA!

Jelentkezés

Ára kedvezményesen 70.000 Ft!

Amire biztosan szükség van:

  • biztonságos környezet (ahol nem zavarnak, magadra csukhatod az ajtót)
  • stabil internet kapcsolat és egy gép, amin fut a ZOOM program
  • jó, ha van egy mikrofonos fülhallgató, vagy a géped mikrofonja hangszórója jól működik.

Nem kell mást tenned, mint visszaküldeni nekünk az itt letölthető , majd kitöltött jelentkezési lapot az infohungary@thejourney.com címre! 

Minden szükséges információt utána e-mailben kapsz meg.

A jelentkezéssel elfogadod az Általános szerződési feltételeket.

Pályázat - szociális munkásoknak, egészségügyben dolgozóknak

Minden 7. tanfolyami jelentkezőnk után 1 - a pályázati jelentkezésünket érvényesen kitöltő - szociális munkást vagy egészségügyi dolgozót jelképes összegért, 10.000 Ft-ért látunk vendégül a májusi online tanfolyamunkon!