ONLINE tanfolyam

Sorsfordító, és mélyen felszabadító találkozás önmagaddal.

Érzelmi jóllét, gyógyulás a szorongásból, testi egészség, virágzó emberi kapcsolatok, stresszmentes élet és még sok más... 

Sorsfordító és felszabadító 2 napos Belső Utazás hétvége a módszer kidolgozójának, Brandon Bays-nek videós tanításaival és a tanfolyam házigazdájával, Arnold Timmermannal.

A gondosan tervezett és az elmúlt 15 év tapasztalatai által tökéletesített program célja, hogy találkozzunk belső gyógyító erőnkkel, és felszabadítva azt életünk kiteljesedjen. A két nap alatt feloldódnak mély érzelmi blokkok, negatív hiedelmek, korlátozó fogadalmak, és más egészségtelen berögződések. Megtanulhatod, hogy a múltbéli traumák miatt kialakult negatív "sejt szintű emlékeket" hogyan oldhatod fel és gyógyulhatsz meg teljesen természetes módon. Ezt a módszert utána bármikor használhatod, akár barátaiddal is!

Mi történik a 2 napban?

Az esemény a Zoom felületén történik. Arnold Timmerman a házigazdája, de magától Brandon Baystől hallhatjuk a tanításokat (felvételről).  

Angol nyelvű a tanfolyam, de magyar tolmácsolással is választható. A résztvevők és a segítők közt is lesznek magyarok, tehát mindenki utazhat az anyanyelvén, végezheti a feladatokat magyar párban.

A program folyamán a résztvevők ugyanis nem csupán előadásokat hallgatnak, hanem rengeteg gyakorlattal, meditációval, és főként saját belső utazásaik segítségével sajátítják el ezt az egyszerű, mégis rendkívül mély, gyakorlati módszert.

Mindkét nap  10:00 - től nagyjából 19:30 -ig tart a program. A hétvégét megelőző csütörtökön (28-án), este 19:00 - kor lesz mód a technikai felülettel ismerkedni, kipróbálni, hogy a hétvége már gördülékenyen menjen.

1. nap: Érzelmi utazás - Hogyan engedjük el az érzelmi blokkokat és tisztítsuk meg az utat gyógyulásunkhoz?

A nap folyamán megismerkedünk a sejtszintű gyógyulás mögött meghúzódó tudományos háttér ismeretekkel, Brandon elmeséli gyógyulásának történetét egy kosárlabda méretű daganatból, majd megtanítja a belső utazás legerősebb módszerét, az Érzelmi Utazást.

A résztvevők saját élménnyel dolgoznak, feltárják a gyakran mélyen eltemetett gátló érzelmi emlékeket. Az egész napos alapozással és a módszer egyértelmű vezetésével képessé válnak maguk kitisztítani az elfojtott "sejt-memóriákat". Így a testi, lelki bajok gyökerét gyógyítva történik meg a változás, a tisztulás.

2. nap: Testi Utazás - Irányított introspekciós folyamat, amely segít meggyógyítani a testedet.

A második napon megértjük a másik fontos technika, a Testi Utazás tudományos hátterét és hatalmas gyógyító képességét. A résztvevők megtanulják és ki is próbálják, saját bőrükön tapasztalják meg ezt a módszert is, melyet szintén életük végéig bármikor használhatnak.

Az egyes utazások arra irányulnak, hogy feltárják és töröljék a régi korlátozó sejt-emlékeket, amelyek fizikai betegségeket vagy egészségtelen feszültségeket okoznak vagy okozhatnak a szervezetben, így befolyásolva a életminőséget.

Jelentkezés

Kedvezményes ára magyaroknak 197€! ( kb. 69 ezer Ft )

Tolmácsolás esetén +30 €

Amire biztosan szükség van:

  • biztonságos környezet (ahol nem zavarnak, magadra csukhatod az ajtót)
  • stabil internet kapcsolat és egy gép, amin fut a ZOOM program
  • jó, ha van egy mikrofonos fülhallgató, vagy a géped mikrofonja hangszórója jól működik.

Nem kell mást tenned, mint visszaküldeni nekünk az itt letölthető kitöltött jelentkezési lapot az infohungary@thejourney.com címre! 

Mi továbbítjuk a központnak, akik felveszik veled a kapcsolatot. Minden kérdésre szívesen válaszolunk!