Gyakori kérdések

Hogyan tudod a tested azáltal meggyógyítani, hogy foglalkozol az érzelmeiddel? 

Az American Center for Disease Control (CDC) kutatásai kimutatták, hogy az összes betegség 85% -a érzelmi alapú. Az orvostudomány ilyen erős bizonyítékaival egyértelmű, hogy az érzelmi blokkok eltávolítása létfontosságú az egészséged szempontjából. Ezért olyan erőteljes az Utazás. Képes gyorsan helyreállítani a tested természetes gyógyulási képességét a legmagasabb szinten.

Kinek való a Journey (az Utazás)? 

Ha bármilyen fizikai problémával vagy érzelmi nehézséggel küzdesz, az Utazás segíthet. Vagy talán úgy érzed, hogy az élet többet tartogat számodra, és még nem érted el a teljespotenciálodat. Ha elakadtál, és nem vagy képes megtenni a szükséges változtatásokat, az Utazás segít eljutni annak a kiváltó okához, ami visszatartott minden szinten - fizikailag, érzelmileg, mentálisan és lelkileg. NEM neked való, ha gyors és egyszerű megoldást keresel, anélkül, hogy szembe akarnál nézni az igazsággal. Az Utazás az igazság szerelmeseinek szól, akik fel akarják szabadítani életüket a túl sokáig hordozott érzelmi nehezékek alól.

Hogyan tud a szeminárium jobbulást hozni neked? (vagy: meggyógyítani téged?) 

Az The Journey (Belső utazás) egyedülálló szemináriumokat kínál. Mindegyik célja olyan személyes érzelmi és fizikai elzáródások feltárása, amelyek eddig visszatartottak életedben és lezárást vagy betegséget okoztak. Tisztázza a kiváltó okokat, míg felszabadító megbocsátáshoz jutsz - megbocsátasz önmagadnak és másoknak is. A személyes, erőteljes utazási folyamat, amelyet megtapasztalsz, közvetlenül Brandon Bays daganatból történő gyógyulásának tapasztalatából született. Az általa kidolgozott Journey módszer (Belső utazás) lehetővé teszi a mélyen őrzött emlékek elérését sejtszinten - és megtanít a tárolt problémák megoldására és elengedésére.

Van tudományos bizonyíték arra, hogy az Utazás képes gyógyítani? 

Az érzelmek nem egyszerűen vegyi anyagok az agyban. Ezek elektrokémiai jelek, amelyek befolyásolják a test minden sejtjének kémiáját és elektromosságát. A test elektromos állapotát olyan érzelmek modulálják, amelyek megváltoztatják a testen belüli világot. 

Candace Pert, az Országos Egészségügyi Intézet agyi biokémiai vezetője áttörő felfedezést tett, amely megváltoztatta, hogy a tudósok mennyire értik meg az elme-test viszonyát. Megtalálta az opiát receptorokat - azt a mechanizmust, amellyel a vegyi anyagok (peptidek) egy csoportja megváltoztatja az elmét és a testet. Kutatása eredményeként rájött, hogy az érzelmek a szervezet szabályozó rendszereként funkcionálnak. Neurológiai (idegrendszeri) szinten Pert úgy találta, hogy az Istennel való kapcsolat, az áldás érzése az agy működésének fontos része. "Az áldás és a boldogság ugyanabból a gyökérből származnak. Keményen kötődünk a boldogsághoz. Ez normális és természetes - mondja. 

A természetben előforduló "boldogító vegyszereket" endorfinoknak nevezik, és az érzelmi állapotokra és a fizikai tevékenységekre reagálva szabadulnak fel az agyban és a testben. Pert azt mondja: "Az opiát receptor.... a frontális kéregben van, és ez agyunk legfejlettebb része. Mintha arra terveztek volna minket, hogy a döntéseinket az öröm határozza meg. Az agyunk legmagasabb, legintelligensebb része be van ágyazva a receptorokba, hogy az örömöt használjuk döntéseink kritériumaként. Szóval rendben van, ha jól érzed magad - Isten jó. " Pert így folytatja: "Tudjuk, hogy ezekben a receptorokban a rezgés közvetíti vagy azt eredményezi, hogy az egész szervezet boldogságot érezzen. ... Ez az endorfinrezgés valóban az egyesülés és az isteni egyesülés boldogsága. " Tehát amikor belsőleg létrehozunk egy ilyen rezonanciát, összhangban vagyunk ezzel az isteni énnel. Az igazi boldogság a működés optimális állapotát jelenti.

Vallás-e a Belső utazás? 

Nem, az Utazás nem követ más filozófiát vagy tant, csak az emberi potenciál határtalan természetébe vetett egyszerű hitet. Egy módszert kínál arra, hogy hozzáférj a lelkedhez, és kapcsolódj a tested bölcsességéhez azért, hogy sejtszinten gyógyulhass. Tudatában leszel az élet forrásának - bármi legyen is az, vagy bármi, amit annak észlelsz. Az Utazásnak azonban van spirituális dimenziója. Deepak Chopra a vallást a következőképpen határozza meg a spiritualitással szemben: "A vallás hit valaki más tapasztalatában. A spiritualitás saját tapasztalat." Az Utazás segítségével a saját lelked fog vezetni, a saját tempódban, a felébredés saját, személyes tapasztalatáig.

Szeretnék részt venni, de nem engedhetem meg most magamnak 

Lehetőségeink szerint mindig igyekszünk segíteni és támogani, hogy részt tudj venni a rendezvényeinken. Ha érdekelnek a fizetési lehetőségeket, kérlek, írj levelet a jane.symonds@thejourney.com e-mail címre.

Az angolom nem jó, lesz fordítás az anyanyelvemre? 

Az Utazás alatt tolmácsolást biztosítunk a legtöbb nyelvből. Mielőtt jelentkezel, ellenőrizd itt (LINK) a kívánt nyelvet. 

Fel kell készülnöm a szemináriumra? 

Mindössze azt kérjük Tőled, hogy nyitott szívvel gyere, bízz abban, hogy a gyógyulás számodra is elérhető, és legyél kész arra, hogy szembesülj az igazsággal. A tested képes gyógyulni - és már azzal a döntéseddel, hogy eljössz erre a szemináriumra, elindítottál egy mély belső változást magadban. Most már csak el kell jönnöd.

Miért nem mehetek csak a Bőség Elvonulásra (Conscious Abundance Retreat) ? 

Az Intenzív Utazás vagy az Utazsá@Home szeminárium előfeltételei az összes többi Utazás képzéseknek. (kivéve a "Semmiből" és a "Kölykök fénylő képességeinek felszabadítása" kurzusokat, amik önálló, alapozó képzések). Van egy kiépített út, amit követünk, ahol minden egymásra épül, ahogy hagymahéjként bontogatjuk le a rétegeket, amik elválasztanak bennünket igaz lényünktől, a belső magtól. Így arra kérünk bízz az Utazásban, légy nyitott szívvel, ahogy nekiindulsz a gyógyító utazásnak az örömteli felszabadultságod felé. Amikor sikeresen végigjártad az Intanzív Utazást, végzett utazóvá válsz, és akkortól becsatlakozhatsz a Gazdagság Megnyulvánulása csoportba - átváltoztató utazásod következő állomására.

Mennyi időbe kerül a testet megtiszítani a régi, negatív sejtmemóriától? 

Hogy kinél mennyi időbe telik az élete beutazása és életleckéinek felismerése, az egyénenként különbözik. Jónak tűnik, ha az első évben heti egy utazáson részt veszel, mivel alighanem nem csak egy elakadásod van a testedben. 

Hányféle folyamata van a Belső utazásnak?

Az érzelmi-fizikai Utazáson kívül egy tucat más folyamat is ki van dolgozva, amivel megszabadulhatsz a negatív sejtbe zárt emlékeidtől. Ha tehát súlyos a betegséged, azt javasoljuk, hogy egy Utazás trénerrel utazz néhányszor, hogy eljuthass a probléma gyökeréhez. Ő olyan eszközöket, és módszereket tud ötvözni, amitől az utazásod erőteljesebb lehet. Olyan, ami igazán segít elmozdulni a testedben lévő megakadásból.

Az olyan holisztikus gyógyító módszerek, mint az Utazás, használható párhuzamosan a nyugati orvoslási módszerekkel (például rák gyógyítása esetén)? 

Igen. Nagyon fontosnak tartjuk, hogy ha súlyos betegséged van, feltétlenül konzultálj szakorvossal. És ugyanakkor hallgass a testedre is, és tégy úgy, ahogy belülről jónak látod. AzUtazás jól működik a hagyományos orvoslás mellett is! Sok sok orvos elvégezte az Utazás tanfolyamot azért, hogy a betegségekhez vezető érzelmi gyökeret is megtalálja. Ha ilyen orvost találsz, akkor Ő támogati fogja az utad, és esetleg abban is segíteni tud, hogy adott esetben milyen kezelést válassz, pl. sugárzást, kemot, vagy műtétet. 

Használhatok több különböző alternatív gyógyítási módszert, ha akarok? 

Igen, az Utazás jól működik mind a hagyomásnyos, mind az alternatív gyógymódok mellett is. pl. Brandon maga is speciális táplálkozást és tisztító kúrát is használt, amikor a labda nagyságú tumorát gyógyította - gyógyszerek és sebészeti beavatkozás nélkül. A tested belső bölcsességére kell hallgass, amikor döntéseket hozol az egészségeddel kapcsolatban.

Nem hiba-e, ha a Nyugati orvoslást és az alternatív terápiákat egyidejűleg használják egy súlyos betegség gyógyítására? Nem lenne-e jobb elköteleződni csak az egyik mellett? 

Saját utad kell követned. Azt tedd, ami jónak tűnik neked. Figyelj a tested hangjára, arra, hogy mit súg, amikor kezelésekről kell döntened. Az Utazás a létrejött betegség tudatosságához visz el. Vannak szép gyógyító mődszerek. Az Utazás sosem fogja előírni senkinek, hogy milyen módszert válasszon. A gyógyulás része, hogy megtanulsz hallgatni a testedre, és követni a bölcsességét. 

Mennyire gyakran kellene utaznom, ha nincs súlyos egészségügyi problémám és csak a szabadság érzését szeretném megtapasztalni, és kiteljesedni az életemben? 

Javasoljuk, hogy legalább havonta egyszer, és lehetőleg kéthetente egyszer hajtson végre egy utazási folyamatot. Ez segít abban, hogy folyamatosan tisztázza tárolt negatív sejtemlékeinket, és hogy felölelje az egészséges, új, felhatalmazó hiteket. Hiedelmek, amelyek jól fognak szolgálni a jelen pillanatban, és segítenek abban, hogy elérje mindazt, amire csak gondolja.

Az Utazás hogyan segít a gyógyulásban? 

Az Utazás úgyműködik, hogy szabadon engedi a sejt szinten betokosodott emlékeket. Amikor valami fontos dolog történt veled gyerekkorodban, vagy akár mostanság - és ez lehet jó vagy rossz emlék, - ennek az emléke, tudata elraktározódik a sejtekben. sajnos a negatív élmények lezárhatják az érzelmeket, egészségtelen kötést hoznak létre, és ezzel magakadályoznak, hogy elérd, amire képes lennél. akár meg is betegíthetnek. Szerencsére az Utazás vissza tud vinni a régi emlékekhez és lehetőséget ad, hogy kitisztítsd a negatív érzelmeket a sejtjeidből. Helyükbe pedig új, egészséges, megerősítő gondolatokat és választásokat építs ki. Olyanokat, amik a jelen pillanatban a legjobban szolgálnak.