Akkreditált Belső utazás kísérők

Az utazás alatt te becsukott szemmel ülsz, a kísérő pedig a hangjával segít. A nyugodt, ellazult, nyitott jelenlétbe érkezés után az érzéseidre figyelve vagytok jelen annak, ami történik. Itt már nem ő vezet, hanem inkább te, kísérőd pedig veled tart és megtart a folyamatban. Van olyan rész, amikor kevés szó hangzik el, és van amikor fontos, hogy mindent kimondj hangosan.


Andrási Éva

"2002-ben Angliában szereztem akkreditációmat Brandonnál. Az elmúlt 21 év több ezer utazása igazolja, hogy micsoda erejű változást hoz, ha a probléma, betegség elleni harc helyett a vele való őszinte érintkezést merjük választani.

A visszajelzéseket gyakran azok hozzák, akik követik nálam járt ismerősüket, rokonukat, barátjukat, meggyőződve a bennük végbement változásokról.

Egyszerűen működik!"

evandrasi@gmail.com  

30/309 2199 


Csurgai Dorottya

pszichológus

"Személyesen Brandon Baystől tanultam 2013-ban ezt a csodálatos technikát, melynek felszabadító ereje minden alkalommal lenyűgöz, s amelyet bizonyos esetekben hatásosabbnak érzek, mint egy hosszantartó pszichoterápiát. Tapasztalatom szerint hozzásegíthet akár egy elakadás, érzelmi válság, visszatérő párkapcsolati probléma, de akár egy betegség kialakulásának megértéséhez vagy egy trauma feldolgozásához is."

enutam.CsD@gmail.com 

Domján Ibolya

A Belső utazás magyarországi képviselője és előadója, Belső utazás kísérő, 6 gyermekes édesanya

"A Belső utazás 2007. óta életem része. 2016. óta akkreditált Belső utazás kísérő, és 2021. óta a - Brandon által megbízott - magyarországi Belső utazás képviselője, szervezője, előadója vagyok. Hívásom és vágyam a módszer széleskörű megismertetése hazánkban. 

Hiszem, hogy mindannyian megkapjuk a lehetőséget, hogy lelkileg gyógyuljunk, ezáltal békére találva szeretteink és az egész világ javára váljunk."

www.magamba.hu 

belsout.ibolya@gmail.com


Keresztes Alexandra

családállító, coach, parapszichológus, reiki mester (eredetileg közgazdász, illetve kick-box edző)

"2019-ben, 10 év önfejlesztés után jutottam el oda, hogy segíteni kezdjek a hozzám fordulóknak a Brandon Baystől személyesen tanult Belső Utazással. A családállítás módszerét 2021-ben sajátítottam el, és azóta előszeretettel párosítom a két oldást egy folyamatban; így ütve két legyet -saját életbeli elakadást és családból hozott terhet- egy csapásra. Sok szeretettel várlak Budapest kertvárosi kis szentélyemben."

www.belsoutazasszandraval.hu  

Tel: +36-20-47-44-348 


Urbán Vali

vegán életmód tanácsadó, könyv fordító, és kiadó, Reconnective Healing practitioner


"20 éve dolgozom a Belső Utazás módszerrel. Sok mindent köszönhetek neki: leginkább azt, hogy segített hazatalálni önmagamhoz. Tudom, hogy neked is segíthet. Brandon-on kívül, E.Tolle és Gangaji mellett tanultam évekig, ami tovább gazdagította eszköztáramat, így neked is jobb kísérőd tudok lenni.

Neked is fontos, hogy ezekben a nehéz időkben megőrizhesd a belső békédet? Várom a hívásod, szeretettel!"


graceone80@gmail.com

Tel: +36-30-95-25-790 


Elekes Orsolya

coach, NLP practicioner, hipnotizőr és Belső utazás kísérő 

"Hálás vagyok, hogy az első magyarországi Belső utazás kísérő képzésen végezhettem. A szeretet és biztonság köntösében megnyílni magunkba, hozzáférni a válaszainkhoz, a legtisztább valónkhoz, ami a félelmeken és a sötétségen túl honol, maga a szabadság. Ez számomra a Belső utazás. 

Tenni mindezt valakivel aki maga is járt ott... ezért lettem kísérő. Mert egyek vagyunk a sötétségeinkben, és a fényben is."

https://www.ut-a-valaszaidhoz.hu/

Budapest, 18. kerület és online

belsoutazasorsival@gmail.com


Bense Rita

Belső utazás kísérő

"A Belső utazás kísérő tanfolyam két hatalmas ajándékot is hozott az éltembe. Az első az a mély önismeret, ami számomra a hazavezető út és a lehetőség, hogy teljes mértékben önmagam legyek. A második pedig az a kiváltság, hogy ezt másoknak is megmutathatom, és kísérhetem őket a saját útjukon. 

Ez a folyamat számomra egy olyan közös tánc az utazóval, amely két lélek találkozásából születik, egy olyan tiszta jelenlétben, amit a hétköznapokban ritkán tapasztalhatunk."

https://benserita.hu/

info@benserita.hu


Radics Helga

Belső utazás kísérő

"A Belső utazás olyan mély törvényszerűségeket felfedezve született, amelyek nemtől, világszemlélettől, vallástól függetlenül alapvető emberi mivoltunkra jellemzőek. 

A változás képessége bennünk rejlik, és általunk lehetséges. Ezt élhetjük át, ismerhetjük fel, gyakorolhatjuk ebben az élő önismeretet nyújtó, lelki képességeinket erősítő és tudatosító belső munkában. 

Engem szívből megérintett."

Budapesten (Pesthidegkút és IX. kerület), kérésre Győrben és Pilisvörösváron és online.

Tel.: +36-70-338-7079

belsoutazashelgaval@gmail.com


Torma Bianka

Belső utazás kísérő

"Az első Belső utazásom nagyon meghatározó volt az életemre, teljes átalakulást indított el. 2015-ben elvégeztem az alaptanfolyamot, majd 8 éves önismereti időszak után a teljes kísérő képzést.

A Belső utazás felszabadít minden tehertől, amit feleslegesen cipelünk magunkkal és segít felismerni mindazt a nagyszerűséget, amit nem ismerünk el magunkban.

Hálás vagyok, hogy másokat kísérhetek ezen a csodálatos utazáson!"

https://www.belsoutazasbiankaval.hu/

Személyesen Székesfehérváron, vagy online

uzenet@tormabianka.hu
Oláh Viktória

Belső utazás kísérő

"Mi történhetne, ha éreznéd ami benned zajlik és nem menekülnél tovább előle?
2020-ban szembe kellett néznem a testemet évek óta megbetegítő, elfojtott érzéseimmel. Ezek a fájdalmas érzések csak a kiutat keresték lényemből.

A Belső utazással egy olyan elengedési folyamatot ismertem meg, ami ezt a bent rekedt feszültséget segített végleg kiengedni, továbblépve a múlton, megérkezve a jelenlétbe."

www.tovabblepes.com 

Online vagy személyesen Nyíregyházán

info@tovabblepes.com


Szombathy Eszter

Belső utazás kísérő

"Több mint tíz éve része az életemnek a Belső utazás. Kezdetben csak utazóként, ma már kísérőként egyaránt. Felemelő érzés benne lenni a folyamatban mindkét oldalon. Hiszen utazó és kísérő együtt megy végig a gyógyuláshoz vezető úton, közösen tapasztalva meg ezt a testet, lelket és elmét harmonikus egységbe rendező erőt. 

Számomra a Belső utazás az út egy egészségesebb, teljesebb, tudatosabb élet felé." 

Online vagy személyesen Budapesten és Egerben

https://utambe.hu 

Tel: +36-70-337-9339 


Kovács Mária

Belső utazás kísérő, Access Bars® facilitátor 

"2013-ban ismerkedtem meg a Belső utazás módszerrel utazóként. 

Lenyűgözött az a folyamat, amin az önmagunkkal való kapcsolat és az érzelmek megértése során átmentem. A Belső utazás megmutatta számomra, hogy a test és az elme egysége mellett az érzelmek és a lelki blokkok megértése a legfontosabb az egészségünk és boldogságunk szempontjából."


Online és személyesen Budapesten és Monoron. 

Tel: +36-30-924-3993

hello@kovacsmaria.hu