Akkreditált Belső utazás kísérők

Az utazás alatt te becsukott szemmel ülsz, a kísérő pedig a hangjával segít. A nyugodt, ellazult, nyitott jelenlétbe érkezés után az érzéseidre figyelve vagytok jelen annak, ami történik. Itt már nem ő vezet, hanem inkább te, kísérőd pedig veled tart és megtart a folyamatban. Van olyan rész, amikor kevés szó hangzik el, és van amikor fontos, hogy mindent kimondj hangosan.


Andrási Éva

"Hálás szívvel köszönöm Domján Lászlónak a bizalmat, hogy önzetlen sponzorálásának köszönhetően 2002-ben Brandon Bays teljes akkreditációs képzését elvégezhettem. Az elmúlt 16 évben több ezer Belső utazást kísértem, mégis elmondhatatlan marad annak csodája, ahogy benső Lényegünkkel való kapcsolat újra élő lesz, azonnali hozzáféréssel igazi erőnkhöz. E felszabadult, megújult erőben minden átminősül, rendeződik, gyógyul. A visszajelzések sokszor éppen azokon keresztül érkeznek, akik követik Belső utazáson járt ismerősüket, barátjukat, rokonukat, meggyőződve a náluk látott pozitív változásokról. Egyszerűen működik!"

evandrasi@gmail.com  

30/309 2199 


Csurgai Dorottya

pszichológus

"Személyesen Brandon Baystől tanultam 2013-ban ezt a csodálatos technikát, melynek felszabadító ereje minden alkalommal lenyűgöz, s amelyet bizonyos esetekben hatásosabbnak érzek, mint egy hosszantartó pszichoterápiát. Tapasztalatom szerint hozzásegíthet akár egy elakadás, érzelmi válság, visszatérő párkapcsolati probléma, de akár egy betegség kialakulásának megértéséhez vagy egy trauma feldolgozásához is."

belsoutazasCSD@gmail.com


Domján Ibolya

szociálpedagógus, grafológus, 6 gyermekes édesanya

"A Belső utazással több mint 10 éve találkoztam, lelkesedésem pedig csak folyamatosan növekszik.
 
A Belső utazás számomra a hétköznapi csoda. Hiszem és tapasztalom, hogy mindannyian megkapjuk a lehetőséget, hogy lelkileg gyógyuljunk. Ahogy lehámozzuk segítségével a minket a Belső lényegtől, a Forrástól elválasztó rétegeket, úgy válunk nem csak önmagunk, de szeretteink és végső soron az egész világ javára."

www.magamba.hu 

belsoutibolya@gmail.com


Keresztes Alexandra

parapszichológus, reiki mester

"Hiszem, hogy egy jó segítőnek először magán kell dolgoznia, és csak aztán segíthet valóban hitelesen másoknak. Úgy érzem, hogy 10 év blokk oldás és önfejlesztés után végre eljutottam oda, hogy a tapasztalataimból, és megértett leckéimből tanulva hitelesen segíthessek a hozzám fordulóknak. Ehhez pedig sok egyéb tanulmány után Brandon Bays módszere bizonyult számomra a leggyengédebb, mégis legerőteljesebb megoldásnak. Szívem minden vágya, hogy kis Hazánkban a lehető legtöbb ember lelkében kibontsa szirmait a Belső Utazás virága; békét, megnyugvást és mosolyt hozva az "utazók" számára."

www.belsoutazasszandraval.hu  

belsoutazas.szandra@gmail.com


Urbán Vali

vegán életmód tanácsadó, könyv fordító, és kiadó, Reconnective Healing practitioner


" 17 éve vezetek belső utazásokat. Saját érzelmi gyógyulásom indított el e segítő hivatás útján. Édesapa nélkül, abuzáló nevelő szülőkkel nőttem fel. Később magam is elváltam. Először jógával, agykontrollal, meditációval, majd később Belső utazásokkal és az étrendem fokozatos megváltoztatásával kitakarítottam a lehetőségeimet korlátozó kacatot/szemetet és a több éves önmunka eredményeként az életem pozitívan megváltozott. Mély felismerésként született meg bennem, hogy miután megtisztítjuk a bennünk rejlő gyémántot, többé önmagunkon kívül senki sem állhat a boldogulásunk útjába. "


graceone80@gmail.com

Tel: 06-30-95-25-790