Alternatív gyógymódok

2023.02.08

A Belső utazásban az is nagyon jó, hogy minden elképzelhető gyógyulási út mellett végezhető, elfér.

Testi betegség esetén mindenképpen arra kérünk, hogy fordulj orvoshoz, derítsd ki, mi az, ami van veled, ami a testedben zajlik! Az orvossal folytatott beszélgetés után pedig döntsd el, milyen gyógyítási folyamatban veszel részt. Válassz hagyományos orvosi utat, és akár mellé bármely egyéb kiegészítő gyógymódot, de tudatosan lépj rá arra az útra, amit a saját gyógyulásodért teszel!

Ezek után mi a Belső utazással abban tudunk támogatni, hogy az állapotod / betegséged lelki összetevőihez is közel kerülj. Feltárd, megértsd és elengedd ami érzelmi sebed ennek a betegségnek a kialakulásához hozzájárult. Ha egy régebb óta fennálló, komplex betegségről van szó, akkor a betegségből fakadó egyéb érzelmi következményeket is feloldhatod és végérvényesen elengedheted.

Sokszor előfordul ugyanis, hogy egy betegség miatt újabb és újabb rétegek halmozódnak az amúgy is nehéz kupacra. Nem elég, hogy fáj, de ráadásul elveszítem a munkám / a kapcsolataim megváltoznak / akinek addig hittem magam az már nem hozzáférhető számomra... megannyi súlyos és szerteágazó következmény, ami megtépázza a hitemet a gyógyulásban, az önbizalmamat és a lehetőségeimet.

VAN remény! VAN kiút! 

A Belső utazás kiegészíti a testi gyógyítás bármely választott formáját - igen, a gyógyszeres, műtéti kezeléseket is. Sosem mondanánk, hogy ezeket hagyd a fenébe! 

A Belső utazás az érzelmi gyógyító folyamatot szolgálja. A lélek gyógyulása pedig megnyugvást, megbékélést hoz. 

És ettől még igaz, hogy sokszor - ha nem is egy alkalom után és nem is minden esetben - testi gyógyulás kíséri.

Nézd csak utazóink történeteit!


Ha utaznál egy képzett, tapasztalt Belső utazás kísérővel, válassz közülük bizalommal:


Ha megtanulnád magad is használni a módszert, ami MINDEN létező helyzetben segíthet érzelmileg gyógyulni, gyere el tanfolyamunkra: