Fájdalmunkat kinccsé nemesítjük

2023.10.06

30-an ültünk körben a város közepén egy szobában, kicsukva a forgalom zaját és szagát, a küszöb előtt hagyva a mindennapok pörgését és nehézségeit. 30 ember a privát történeteivel, sebzettségeivel, hiedelmeivel és vágyaival. 

A második óra magasságában páros munkában előbányásztuk a mélyből valamely fájdalmunkat. Fájdalmakat, amik különféle rossz szokásokhoz vezettek. Amikor az ehhez kapcsolódó hiedelmeinket nagy körben megosztottuk... elmélyült a csend.

 "Muszáj jónak lennem, hogy szeressenek." "Láthatatlan vagyok." "Nem tudok olyan tökéletes lenni, hogy az elfogadható legyen." "Nem engedhetem el a kontrollt." "Nincs értelme, hogy éljek." 

Mintha a szívünk sajgása felerősödött volna ebben a közösen létrehozott nyitott, sebezhető térben. Mondatok, a fájdalom tanúi.

"És most megyünk tovább ezekkel a kincsekkel, amiket felhoztatok a mélyből. Csukjátok be a szemeteket."

Nem, ezek az érzések, ezek a mondatok nem tűntek kincsnek. DE AZZÁ VÁLTAK! 

Mert a következő legfeljebb 5 perces gyakorlatban, egyszerű jelenlétben találkozva a fájdalom magjával... feltárta magát a tiszta igazság. A felszabadulás. Az öröm. A végtelen nyugalom. A Forrás. És amikor 5 perc múlva nyitott szemmel osztottuk meg a megéléseinket, a korábbi gyötrelmes mondatok helyett valódi értékek születtek. 

"Kincs vagyok." "Semmilyenné se kell válnom ahhoz, hogy szeressenek." "Minden rendben van."

Fájdalmaink, szégyeneink, félelmeink a mélyben rejtőznek. Hát persze, hisz nem akarunk találkozni velük! Érthető. Ki akar szenvedni? De ettől még nem tesz jót rejtegetni őket. Nem tesz jót hurcolni magunkkal a haragot, a veszteséget. A felszínre hozva őket épp ezek válhatnak kincseinkké! 

A könnyeket elsírva gyógyulás jön. A seben keresztül beáradhat a fény. 

A Belső utazás módszere ugyan gyengéd, de végtelenül gyakorlatias. Lépésről-lépésre vezet a teljes feloldáshoz. 

Ha érzed, hogy a mélyben valami ellened dolgozik, ha szeretnél biztonságos, megtartó közegben szembenézni vele, akkor ITT a helyed! Az online Belső utazás tanfolyam 3 napja alatt nem csak 3x utazol, de meg is tanulod használni a módszert! https://www.thejourneyhungary.com/online-tanfolyam/

Szeretettel várunk!