Hogyan lehetek sikeres?

2024.01.23

✨ Amikor van egy álmunk. Van egy vágyunk. Válni valakivé. Letenni valamit az asztalra. Létrehozni valamit… ✨

És mégis valami ellehetetleníti ezt bennünk. Mintha önmagunkat szabotálnánk.
Önbizalomhiány, kishitűség, halogatás, lemondás, szorongás…
Mintha egy hang a vállunkon ülve folyamatosan azt suttogná: "Kizárt! Úgyse vagy rá képes. Másnak talán sikerülhet, de neked biztosan nem! Nem vagy elég ügyes, nem vagy rá méltó, nem érdemled meg!"


Vajon kinek a hangja ez? Talán szüleink, felmenőink mondatai visszhangoznak bennünk. Talán az Istennek tulajdonítjuk. Vagy már olyannyira azonosultunk az üzenet tartalmával, hogy mostanra saját magunkat szidalmazzuk.

Pedig NEM IGAZ! Elérheted! Létrehozhatod! Azzá válhatsz!


Egy pillanatra csak képzeld el – de tényleg, éld bele magad! -, mi lett volna, ha születésed óta kizárólag szerető, megerősítő, támogató mondatokat hallottál volna! ❤️

  • Ha születésedkor örömkönnyekben úszva fogadtak volna. "Édes gyermekem! De jó, hogy végre itt vagy! Nagyon vártunk! Szeretünk, vigyázunk rád!"
  • Ha kiskorodban a nehéz érzéseid felé szidás helyett egyszerűen odafordultak volna. "Tudom, hogy most dühös/szomorú/csalódott vagy. Megértem, hogy nehéz. Bárcsak segíthetnék. De tudod mit? Itt vagyok. Bújj hozzám!"
  • Ha a tanulási folyamataidban botladozva csakis megerősítést kaptál volna. "Nem baj, hogy nem sikerült tökéletesen. Hiszen csak most tanulod. Csodálatos vagy. Okos vagy. Képes vagy rá. Majd beérik a munka, amit belefektetsz. Minden rendben van. Szeretünk."

Vajon így felnőve, a szűk családtól, az iskolai közösségtől ezt a támogatást kapva mit mondana a hang a válladon? 

Azt mondaná, hogy "Hagyd a fenébe, nem érsz te annyit?" A nagy fenéket! 

Azt mondaná: "Képes vagy rá, méltó vagy rá! Add tovább a jót, amit kaptál!"


Látod? A hang, ami ellehetetleníti a sikered, csak egy beléd plántált, magadba szívott tévképzet! NEM igaz. Attól válik igazzá, hogy hiszel benne. Hogy ez a hiedelem irányítja a gondolataid, tetteid.


✨A jó hír viszont az, hogy ez egyben azt is jelenti, hogy fel lehet szabadulni alóla! Hogy ha ez csak magadra vett külső dolog, akkor – mint egy kabátot -, le is vetheted!


A Belső utazás módszere képes erre! Rengeteg embernek segített már az elmúlt közel 30 évben szerte a világon levetni a korlátozó hiedelmeket, felszabadítani a bennük rejlő hatalmas potenciált a szabad, önazonos életre.

Tegyél a sikeredért! Kezdd magaddal! Tárd fel az önszabotázsod mögött húzódó okokat és ereszd szélnek őket!


A Belső utazás megtanulható a 3 napos online tanfolyamon. Szeretettel várunk, ha kész vagy tenni azért, hogy azt az életet élhesd, amire mindig is vágytál, amire születtél!

Ha inkább személyes kísérésre vágysz, keresd Belső utazás kísérőinket bizalommal!