Blog

A Belső utazás hozzásegit a testi és lelki gyógyuláshoz. Kórházak és minisztériumok használják világszerte, különféle testi beteségek, lelki és érzelmi problémák esetén, depressziónál, párkapcsolati problémáknál és karrier elakadások, vagy az élet más kihívásai idején.

Pályázatunk azoknak szól, akik gyermeküket, vagy más hozzátartozójukat otthon ápolják. Mivel ahhoz, hogy ezt odaadással, örömmel végezhessék, feltöltődésre, belső békére van szükség, amire - jól tudjuk - nehéz időt/módszert/pénzt találni, szeretnénk elismerésünket és hálánkat nem csak szimbolikus, de gyakorlati módon is kifejezni. Tehát a március...

Ha érdekel, mi ez a Belső utazás. Ha találkoznál a magyarországi szervezőkkel. Ha tudni szeretnéd, mire számíts a tanfolyamon. Ha kérdéseid vannak a Belső utazással kapcsolatban. Akkor gyere!

Elkészült egy rövid videós sorozatunk, ahol a módszerrel kapcsolatos leggyakoribb kérdésekre Domján Ibolya válaszol.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt ingyenes Ismertető estünkre a Szebb életért központba (1087. Budapest, Fiumei út 4.)!

Ezúttal azoknak szeretnénk pályázatunkkal kedvezni, akik idejüket, energiájukat a felnövekvő generációnak a testi-szellemi-lelki jóllétére szánják. Főállású anyáknak és pedagógusoknak! Tudjuk, hogy ezek a hivatások, feladatok, munkakörök nem a pénzügyi elismertségükkel vonzanak magukhoz. Viszont azt is tudjuk, hogy egy egyre szeretet teljesebb,...