Hírek

A Belső utazás hozzásegit a testi és lelki gyógyuláshoz. Kórházak és minisztériumok használják világszerte, különféle testi beteségek, lelki és érzelmi problémák esetén, depressziónál, párkapcsolati problémáknál és karrier elakadások, vagy az élet más kihívásai idején.

A jegyértékesítés elindult! Ha régóta várod, hogy magyarul vehess részt a tanfolyamon, itt az idő! Augusztus 20-ig a lehető legolcsóbban juthatsz a jegyedhez, 89.500 FT-ért! A helyek száma korlátozott!

A Belső utazás módszer kidolgozója, Brandon Bays mesél tapasztalatairól, és a módszerről. A három rövid videóban megismerhetitek a Belső utazás lényegi pontjait.

A 3 napos, intenzív pozsonyi Belső utazás tanfolyam végül ANGOL és SZLOVÁK nyelven lesz csak elérhető! Aki magyarul szeretné meghallgatni, az se bánkódjon! Hamarosan nyitjuk a budapesti tanfolyam regisztrációját is!

Május 21-én este 7-től találkozót szervezünk mindnekinek, aki már valamilyen formában részt vett Belső utazás tanfolyamon (Belső utazás intenzív Brandonnal, Belső utazás magyarországi kézés vagy Belső utazás online kurzus végzett résztvevői).

Brandon Bays április 26-28-ig Prágában tart bevezető elvonulást, melyre a magyar résztvevők kedvezménnyel jelentkezhetnek!

Utazó nap azoknak, akik már részt vettek Belső Utazás hétvégén, avagy 2019 első "journey grad" eseménye a tisztulás, évindítás jegyében.