Blog

A Belső utazás hozzásegit a testi és lelki gyógyuláshoz. Kórházak és minisztériumok használják világszerte, különféle testi beteségek, lelki és érzelmi problémák esetén, depressziónál, párkapcsolati problémáknál és karrier elakadások, vagy az élet más kihívásai idején.

A Belső Utazás magyarországi szervezői pályázatot hirdetnek magyar nyelven, pedagógusként (óvónő/tanító/pedagógus asszisztens/tanár) vagy szociális munkásként dolgozó személy részére!

Sokan, sokfélét mondanak az epigenetikáról, ami néhány évtized alatt az egyik leginkább "hájpolt" tudományággá nőtte ki magát. Nézzük a tényeket.

A világhírű Belső utazás könyv eredeti, angol verziója ingyenesen elérhető a központ honlapon! Az alábbi gombra kattintva letöltheted a könyvet! Ha a magyar fordítás érdekel, a hazai könyvesboltokban megtalálod, vagy online is megrendelheted (lásd, másik gomb)!

A jegyértékesítés elindult! Ha régóta várod, hogy magyarul vehess részt a tanfolyamon, itt az idő! Augusztus 20-ig a lehető legolcsóbban juthatsz a jegyedhez, 89.500 FT-ért! A helyek száma korlátozott!

A Belső utazás módszer kidolgozója, Brandon Bays mesél tapasztalatairól, és a módszerről. A három rövid videóban megismerhetitek a Belső utazás lényegi pontjait.

A 3 napos, intenzív pozsonyi Belső utazás tanfolyam végül ANGOL és SZLOVÁK nyelven lesz csak elérhető! Aki magyarul szeretné meghallgatni, az se bánkódjon! Hamarosan nyitjuk a budapesti tanfolyam regisztrációját is!

Május 21-én este 7-től találkozót szervezünk mindnekinek, aki már valamilyen formában részt vett Belső utazás tanfolyamon (Belső utazás intenzív Brandonnal, Belső utazás magyarországi kézés vagy Belső utazás online kurzus végzett résztvevői).