Blog

A Belső utazás hozzásegit a testi és lelki gyógyuláshoz. Kórházak és minisztériumok használják világszerte, különféle testi beteségek, lelki és érzelmi problémák esetén, depressziónál, párkapcsolati problémáknál és karrier elakadások, vagy az élet más kihívásai idején.

Brandon Bays április 26-28-ig Prágában tart bevezető elvonulást, melyre a magyar résztvevők kedvezménnyel jelentkezhetnek!

Utazó nap azoknak, akik már részt vettek Belső Utazás hétvégén, avagy 2019 első "journey grad" eseménye a tisztulás, évindítás jegyében.

"A belsődben ott van a sugárzó csillogó gyémánt, ami teljesen egész, és már szabad. Eljött az ideje, hogy levedd a lámpaernyőt. Itt az ideje hazajönni a belsődben lakozó nagysághoz, a szépséghez, szeretethez, ami vagy."

Brandon Bays a Belső utazás kidolgozója és alapítója Pozsonyba érkezik! Fantasztikus és kihagyhatatlan lehetőség megismerkedni a módszerrel, vagy elmélyülni annak gyakorlásában. További infók alább, tarts velünk!

2018. őszén egy Utazó Estet szervezünk Budapesten, elsősorban olyanoknak, akik már legalább egyszer próbálták a Belső utazást. További információ hamarosan, előzetes jelentkezés: infohungary@thejourney.com