Brandon Bays interjúsorozat

2019.06.10

A Belső utazás módszer kidolgozója, Brandon Bays mesél tapasztalatairól, és a módszerről. A három rövid videóban megismerhetitek a Belső utazás lényegi pontjait.

Első rész: a Belső utazás (Journey Intensive) tanfolyam tartalmáról. Részletek a program felépítéséről, és az egyes napok forgatókönyvéről. Bepillantás a konkrét gyakorlatokba, és a Belső utazás hatásának alapjaiba, az elfojtott érzelmek mérgező hatásától az epigenetikán keresztül a megbocsátás gyógyító erejéig. Zárásként egy rövid üzenet a magyroknak.


Második rész: részletek a Belső utazás módszer hatásmechanizmusáról, példákkal, esettanulmányokkal. A mély érzelmi elakadások gyakorlati hatásától (és betegségek hátteréről) a Belső utazás hátterén keresztül a feloldás és a gyógyulás lehetőségéig. Részletek Brandon Bays saját élményeiről, és a módszer működésének biológiai hátteréről.


A nemzetközi trendekről és tapasztalatokról a Belső utazás tanfolyamok tapasztalatai alapján. Érdekességek a  jelenkor emberének érzelmi, szociális és munkahelyi kihívásairól, az egyéni fejlődési utak megtalálásáról, és magáról a Belső utazás módszerről, annak hatásáról és működéséről.