Egészség

Egészség

Az érzelmeink közvetlenül hatnak a fizikai jóllétünkre

Egészen a közelmúltig úgy hittük, hogy az öröklött génállományunk határozza meg jövőnket. Bármilyen betegséget, vagy egyéb körülményt is tapasztaltak meg őseink, az könnyen a MI sorsunkká válhat. Az epigenetika tudománya megváltoztatta ezt az elgondolást és megtanította nekünk, hogy felelősek vagyunk a saját génjeink kifejeződéséért.

Az érzéseink képesek a génjeink ki- és bekapcsolására. 

Az epigenetika viszonylag új tudományos felismerés. Támogatja és bemutatja a saját hitrendszerünk hatását az érzelmi és fizikai állapotunkra. Dr. Bruce Lipton végzett egy kutatást, mely feltételezi, hogy "A gének csupán tervrajzok, melyek ki-és bekapcsolhatóak és változtathatóak érzéseink által... A tudatalatti hiedelmeink dolgozhatnak értünk vagy ellenünk, de az igazság az, hogy nem irányítjuk az életünket, mert a tudatalatti elménk felülírja az összes, tudatunk által kiadott utasítást.

A pozitív megerősítéseinket meghiúsíthatja a tudatalattink.

Amikor tudatos szinten akarunk meggyógyulni -megerősítéseket használva és mondogatva magunknak, hogy jól vagyunk- könnyen meglehet, hogy a háttérben fut egy láthatatlan tudatalatti programunk, mely szabotálja tevékenységünk sikerességét."(https://www.brucelipton.com/resource/article/epigenetics)

A Journey Intensive megadja számunkra a hozzáférést biztosító kulcsot a tudatalatti hiedelmeinkhez.

Ha Dr. Bruce Lipton állítása igaz, akkor hiedelemrendszerünknek közvetlen kapcsolata van tudatalatti gondolatainkkal. Gondolataink közvetlenül befolyásolják érzelmeinket, érzelmeink és hiedelmeink pedig befolyásolják DNS-ünk kifejeződését -ami végső soron kihat testünk egészségére és rezgésére.

Szerencsére a Journey Intensive megmutatja, hogyan férhetünk hozzá a tudatalatti hitrendszerünkhöz és ezáltal hogyan befolyásolhatjuk DNS-ünk megnyilvánulását. Ez a fajta tudatosság biztosítja számunkra, hogy alapvető változásokat idézzünk elő érzelmi jóllétünkben és fizikai egészségünkben.

Hozzásegít minket ahhoz, hogy feltárjunk régi, elnyomott emlékeket, illetve érzelmi és fizikai traumákat, melyek sejt szinten a testünkben ragadtak. Így befolyásolva életünk minőségét anélkül, hogy tudatában lennénk - azaz folyamatosan reaktív döntéseket hozunk azért, hogy elkerüljünk olyan múltbéli sérelmeket, melyekre az agyunk nem is emlékszik.

Talán még el is kezdjük felismerni az elkerülő és lenyomó mintáinkat és eltöprengünk: "Miért történik mindig ez velem?" Mégis mindaddig olyan tudatalatti döntéseket fogunk hozni, melyek hátráltatnak minket, amíg meg nem tanuljuk megszakítani ezeket a szokásokat.


A Journey Intensive -  munka a testünkkel


Hogy miként is férünk hozzá az elnyomott sejtmemóriánkhoz pszichológiai szinten? Az egyik alapvető "Journey Intensive" eszközt Testi utazásnak hívjuk. 

Ez a csodálatos technika megtanítja nekünk, hogyan...

 • azonosítsuk, tárjuk fel és tisztítsuk ki a régi hibás mintákat, melyek akaratlanul a tudatalatti programozásunk részévé váltak.
 • utazzunk végig a testünkön -vezetett imaginációt használva-, hogy felfedezzük fájdalmunk eredeti okát.
 • éljük át teljes mélységében a történet érzelmi következményeit.
 • zárjuk le érzelmileg a befejezetlen ügyeinket bárkivel (vagy bármivel), aki (vagy aki) a sejtmemóriát eredendően létrehozta.
 • jussunk el természetes módon a békéhez és a megbocsátáshoz a történtek kapcsán.
 • tisztítsuk meg DNS-ünk működését, hogy amikor a sejtek átörökítik  génállományukat, akkor az egészség üzenete elég hangos és érthető legyen.

Miután eltüntettük a régi programozást a tudatalattinkból, új, egészséges döntéseknek és hitnek adunk helyet, melyek természetes létezésünkké válhatnak. 


A testünk folyamatosan gyógyulni próbál


Testünknek megvan a saját gyógyulási folyamata. Minden sejtünk elpusztul és új veszi át a helyét. Így aztán pozitív befolyással bírunk arra, hogy rendszeresen új és egészséges testet építsünk magunknak. Távolról sem vagyunk a sors akaratának alárendelve.

Például:

 • A gyomor 5 nap alatt építi újra magát.
 • Az agy ugyanezt 1 év leforgása alatt teszi meg.
 • Vérünk 4 hónap alatt újul meg teljesen.
 • A máj sejtjei 6 hét alatt cserélődnek le.
 • Egy új csontváz 3 hét alatt készül el.


A testünk mentőkötelet ajánl nekünk - rajtunk áll, hogy elfogadjuk-e

Amint ráébredünk, hogy közvetlen befolyással bírunk testünk jóllétére, meghozhatjuk a bátor döntést és szembenézhetünk múltunkkal. Átérezhetjük a történtek teljes utóhatását és kifejezhetjük valódi megbocsátásunkat. Ez megszünteti az érzelmi blokkjainkat, melyek korlátozzák testünk öngyógyító képességét. 

TANULJUK MEG MIKÉNT LÉPHETÜNK TÚL FÁJDALMAINKON ÉS HOGYAN FEJLŐDHETÜNK TOVÁBB

Ha valóban készek vagyunk magunk mögött hagyni a múltat, újraírhatjuk életünket, telve érzelmi, mentális, spirituális és fizikai gyógyulással. Új hitrendszerre tehetünk szert, természetes módon kifejezhetjük egészséges viselkedésünket és érezhetjük a minden emberi lény számára hozzáférhető érzelmek bőségét.

A Journey Intensive tanfolyamon tanultak gyakorlást igényelnek... addig kell "puhítanunk" a 'tudatos hiedelmeink' és 'érzelmi egészségünk' izmait, amíg már öntudatlanul is kompetensekké nem válunk felettük. Az első lépés annak felismerése, hogy min is kell változtatnunk. Ha egyszer összehangolódunk érzelmi szükségleteinkkel, személyes hitrendszereinkkel és vonatkozó viselkedéseinkkel, akkor megtaláljuk boldogságunk kulcsát.

A Belső Utazás gyors hozzáférést biztosít a tudatalatti hiedelmeidhez, érzelmi blokkjaidhoz.

Szerezd meg Magadnak a kulcsot a valódi szabadsághoz!

Tudd meg, miként változtatja meg az életed a JOURNEY INTENSIVE!