Journey Intensive                                                                                                  és  Experience...                                      

Sorsfordító, és mélyen felszabadító találkozás önmagaddal.

Érzelmi jóllét, gyógyulás a szorongásból, testi egészség, virágzó emberi kapcsolatok, stresszmentes élet és még sok más... Sorsfordító és felszabadító három napos elvonulás a Belső Utazás módszer kidolgozójával (Journey Intensive) illetve más, Brandon által képzett előadókkal (Journey Experience).

A gondosan tervezett és az elmúlt 15 év tapasztalatai által tökéletesített program célja, hogy találkozzunk belső gyógyító erőnkkel, és felszabadítva azt életünk kiteljesedjen. A három nap alatt feloldódnak mély érzelmi blokkok, negatív hiedelmek, korlátozó fogadalmak, és más egészségtelen berögződések. Megtanulhatod, hogy a múltbéli traumák miatt kialakult negatív "sejt szintű emlékeket" hogyan oldhatod fel és gyógyulhatsz meg teljesen természetes módon. Ezt a módszert utána bármikor használhatod, akár barátaiddal is!

A Journey Intensive résztvevőinek véleménye:

Mi történik ebben a három napban?

A Belső Utazás konkrét programja

1. nap: Hogyan engedjük el az érzelmi blokkokat és tisztítsuk meg az utat gyógyulásunkhoz?

Brandon Bays a nap folyamán először megosztja a sejtszintű gyógyulás mögött meghúzódó tudományos háttérismereteket, elmeséli saját gyógyulásának történetét egy kosárlabda méretű daganatból, majd megtanítja a belső utazás legerősebb módszerét, az Érzelmi Utazást.

A résztvevők saját élménnyel dolgoznak, feltárják a gyakran mélyen eltemetett gátló érzelmi emlékeket. Az egész napos alapozással és a módszer egyértelmű vezetésével képessé válnak kitisztítani az elfojtott "sejt-memóriákat". Így a testi, lelki bajok gyökerét gyógyítva történik meg a változás, a gyógyulás.

2. nap: Testi Utazás - irányított introspekciós folyamat, amely segít meggyógyítani a testedet.

A The Journey Intensive második napján Brandon megmagyarázza a másik fontos technika, a Testi Utazás tudományos hátterét és hatalmas gyógyító képességét. A résztvevők megtanulják és megtapasztalják ezt a módszert, melyet szintén életük végéig bármikor használhatnak.

Az egyes utazások arra irányulnak, hogy feltárják és töröljék a régi korlátozó sejt-emlékeket, amelyek fizikai betegségeket vagy egészségtelen feszültségeket okoznak vagy okozhatnak a szervezetben, így befolyásolva a életet.

3. nap: További ismeretek és kiegészítő technikák a mélyreható gyógyuláshoz.

Ezen a napon résztvevők további, kiegészítő eszközöket tanulnak, hogy még mélyebb tisztulás és gyógyulás legyen az eredmény. Ezek a konkrét, gyakorlati, a belső utazások során alkalmazható praktikák elmélyítik a Lelki és a Testi utazás jótékony hatását. Brandon Bays saját, és -mára már világszerte mindenhol megtalálható- belső utazás terapeuták tapasztalatai alapján folyamatosan frissíti eszköztárát, melyet ezen a napon meg is oszt a résztvevőkkel.

Az itt elsajátított eszközök nagy segítséget jelentenek akkor is, ha a későbbiekben otthon, ismerősökkel utazik az ember. 

Miért jönnek az emberek a The Journey eseményekre?

Furcsa és zavaros időkben élünk. Társadalmi szempontból a jólét szintje magasabb, mint valaha, mégis sokan legbelül ürességet, furcsa elégedetlenséget éreznek. Mintha elakadtak volna az életükben, mintha valami láthatatlan erő tartaná vissza őket a teljességtől, mely miatt új és innovatív válaszokat keresnek.

Sokan sokféle okból jönnek a tanfolyamokra. Egyesek azért, hogy megoldják kapcsolati problémáikat, mások gyógyulni vágynak, megint mások félelemmel vagy alacsony önbecsüléssel kapcsolatos gondjaikat szeretnék megoldani. Sokan vesznek részt azért, hogy megtalálják a módját, hogy végleg kilábaljanak a manapság oly gyakori depresszióból. Megint mások mélyebb kapcsolatot szeretnének kialakítani legbelső énjükkel, lelki fejlődésre és felszabadulásra törekszenek.

Bármik is életed kihívásai, függetlenül attól, hogy milyen módszerekkel próbálkoztál már, a Brandon Bays-szel való belső utazás segít egészségesebbnek, boldogabbnak, elégedettebbnek, magabiztosabbnak lenned, jobb kapcsolataid lesznek, és a belső korlátoktól teljesen szabadon élheted az életed.

Képes leszel:

  • Kitisztítani a sejtekben tárolt egészségtelen emlékeket
  • Meghaladni és elengedni múltbéli traumáidat
  • Kapcsolódni valódi belső éneddel
  • Meggyógyulni érzelmi vagy fizikai problémákból
  • Átírni saját sorsod, a felszabadulás és a belső béke pennájával

Belső Utazás - Journey Intensive tanfolyami élmények: