Spirituális ébredés

Spirituális ébredés

Az élet egy bizonyos pontján a legtöbb ember megkérdezi magától: "Ki vagyok én? Miért vagyok itt? Mi az életem értelme? Mi történik velem a halálom után?" 

Szociális hátterünk, személyiségünk és élettapasztalatunk függvényében ilyen vagy olyan választ adunk ezekre a kérdésekre. Meglehet, hogy a válaszok további kérdéseket vetenek fel bennünk, s e titkok soha véget nem érő kutatása kimerítő és rémisztő lehet.

A Belső utazás tanfolyam megnyugvást ad ebben az elveszettségben, és segít, hogy utunkon megtapasztalhassuk a kérdésekre adott saját válaszainkat.

A spiritualitás egy nagyon szubjektív terület, mely egyben az önmegismerés útja is. Mindannyiunk számára eltérő, hogy miként jutunk el az igazság iránti ősi kutatásunkban a személyes megértésig.

Brandon Bays, a Journey alapítója számára ez akkor érkezett el, amikor 1992-ben egy fizikai betegség térdre kényszerítette; egy kosárlabda méretű tumort diagnosztizáltak a méhében. Önmagát tökéletesen egészségesnek gondolva mélyen lesújtotta, amikor megtudta, hogy teste valójában komoly betegségben szenved. Többé nem tagadhatta le a tényeket és elindult egy jelentőségteljes, lélek-kereső átalakuláson, mely felszabadító, tökéletes gyógyulást hozó utazássá vált. Keresése folyamán felfedezett egy univerzális eszközt, amivel mindannyian közvetlenül hozzáférhetünk saját öngyógyító képességünkhöz.

Egy folyamat, mely lépésről lépésre vezet a bennünk élő végtelen bölcsességhez

Testi-lelki gyógyulásról szerzett tudására alapozva, illetve Dr. Deepak Chopra és Dr.Candace Pert tanításait olvasva Brandon kidolgozott egy lépésenként vezető folyamatot, mely megtanít hozzáférnünk saját lelkünk végtelen bölcsességéhez. Ez a bölcsesség segítségünkre lehet abban, hogy felfedjük és hozzáférjünk öngyógyító képességünkhöz azáltal, hogy megszabadulunk régi érzelmi mintáinktól és elnyomott emlékeinktől, melyek sejtszinten eltárolódtak testünkben.
Világszerte emberek százezreinek hozta el a Journey Intensive a lelki békét, a megbocsátást és a spiritualitás élénk megélését. 

Bizonyítottan hatékony az alábbi problémák megoldásában is:

 • Fizikai megbetegedések
 • Érzelmi problémák
 • Önpusztító tevékenységek
 • Depresszió
 • Kapcsolati nehézségek
 • Karrier blokkok
 • Egyéb, sokféle, az életben adódó gondok

A kulcs a megbocsátás

A gyógyulást a megbocsátás teszi lehetővé minden szinten. Amikor hozzáférünk az elnyomott sejtmemóriáinkhoz és kiürítjük az régi események okozta, eltárolt érzelmi fájdalmainkat, felszabadítjuk magunkat a minket gyötrő történetek terhétől. Ez a váltás a gyógyulásban közvetlenül hat a test biokémiájára. Azáltal, hogy feloldjuk az érzelmi blokkokat és megszabadulunk a minket boldogtalanságban és betegségben tartó hibás hitrendszerünktől, elkezdjük támogatni saját természetes gyógyító képességünket. Az elme megpihenhet és felfedezhet egy új fókuszpontot, melyhez testünk saját belső bölcsessége vezérli.   

Létfontosságú egy öngondoskodó program összeállítása

A jóga és a meditáció felszabadítja testünk és lelkünk rugalmasságát. A test mozdulatai szintén segítenek feloldani az eltárolt emlékeket, sejtjeinket az érzelmi terhektől. Békés belső szentélyünk elérése lecsendesít, segítségével a zaklatottságot magunk mögött hagyhatjuk, kiléphetünk a mindennapos harcokból és megpróbáltatásokból. Azáltal, hogy kidolgozzuk a nekünk való öngondoskodó programunkat, elismerjük létezésünk lelki szükségleteit, és megteremtjük  természetes harmóniánkat.

A szociális érzékenység is segít

Ha közösségünkben másokat szolgálunk, az tovább növeli tudatosságunkat és megajándékoz az ösztönző érzéssel, hogy van, miért felkelnünk reggelente. Lássuk, mi mindent kapunk mintegy mellesleg, ha beépítjük életünkbe a mások javára való szolgálatot.

 • Kapcsolódást másokhoz
 • Új kapcsolatokat és barátságokat
 • Erősödő szociális és kapcsolati ismereteket
 • Nagyobb magabiztosságot
 • Céltudatosságot
 • Eszközt a depresszió legyőzéséhez
 • A fizikai fittség megőrzésének módjait
 • Szakmai gyakorlatot
 • Új munka készségeket
 • Örömöt és elégedettséget az életünkben

Ha egyszer ráébredünk a tudatosságra, többé nincs visszaút

Miután bepillantást nyerünk a teljes élet megélésének lehetőségébe, többé már nem lesz opció a korábbi, fájdalmakkal teli utat követnünk. Mindazonáltal a tudatos és egészséges döntések meghozatala bizony gyakorlást igényel. Hasznos, ha megválogatjuk a társaságunkat. Egyenletesen haladhatunk a tudatlanságból az erőlködésmentes élet, és az élet minden terén tudatosan hozott döntések felé. Végül pedig az életünket természetesen, céltudatosan és spirituálisan élhetjük.  

Ha teljesen átadjuk magunkat az élet akaratának, az ártatlan és gyengéd életvitelt hoz magával

Védelmi blokkjaink elengedése és önmagunk megadása mindannak, amire az élet hív, gyöngédséggel ajándékoz meg minket. Az ítélkezések megszűnnek; az egészség újra ránk talál; célunk és szenvedélyünk összetalálkozik és egybeolvad; mindez pedig arra ösztönöz minket, hogy természetesek és valódiak legyünk. Amikor megengedjük, hogy az élet rajtunk keresztül járja tökéletes táncát, akkor olyan valódi és értelmes kapcsolatokhoz juthatunk, melyekben bármi lehetségessé válik.

Készülj fel a tartós változásra!

A három napos Belső utazás tanfolyam örökre megváltoztatja az életed. Az első lépés, hogy meglegyen az akaratod és a bátorságod ahhoz, hogy kimondd a teljes igazságot a saját tapasztalataidról és így megtisztítsd a múltadat. A történtek lelkeden keresztüli felidézése lehetővé teszi, hogy megbocsáss önmagadnak és minden érintettnek, így meggyógyítva magad egyszer és mindörökre az életed minden területén.

Végre olyan mértékben értheted meg önmagad, melyről korábban álmodni sem mertél! Felismered, hogy érzelmi és fizikai jólléted kapcsolata tagadhatatlan -örökre megérted, hogy e kettő hatással van egymásra!

A megtanult technikák segítik boldogságunkat, fizikai egészségünket, kapcsolatainkat, depressziónk legyőzését, spirituális ébredésünket és hogy elérjük a bőséget életünk hátralevő részére. Mindez kapcsolatban áll egymással és szétbonthatatlanul összefügg. Így az egyik területen megkezdett gyógyulás beszivárog a többire is. Amikor elkezdünk tudatos döntéseket hozni, onnantól végre teljes egészében élvezhetjük az életet.

Légy a gyógyulásod elkötelezettje! Vállalj felelősséget a boldogságodért!

Tudd meg, miként változtatja meg életed a 

Journey Intensive!