Haladó technikák 

Haladó technikák online tanfolyam

Ha már elvégezted a 2 napos Belső utazás tanfolyamot 

Az 1 napos képzés anyaga olyan praktikus, elegáns eszköztárral ismertet meg, mely eszköztár használatával az utazások megélése, a megbocsátás teljessége egészen új mélységben válik elérhetővé.

A tanításokat - a Belső utazás tanfolyamokon megszokott módon - ki is próbálod, mielőtt a délután folyamán párokban egymást kísérve utaztok a kibővült eszközök segítségével.

Aki elsajátította egyszer ezeket a haladó technikákat, soha többet nem kísér utazást nélkülük. Egyszerűen azért, mert olyan szépen, könnyeden vezetnek további mélységekbe, hogy velük az utazás teljesebbnek érződik.

Ha ráéreztél a Belső utazás ízére, ha használod vagy használnád barátokkal, rokonokkal, ismerősökkel... akkor a legjobb szívvel ajánljuk!

Ez az elvonulás a Belső utazás kísérővé válás következő lépése is egyben. Ha vonz ez a hivatás, és még nem voltál, mindenképp gyere!  

A nap menete:

Délelőtt Brandon videós tanításait hallgatjuk meg magyarul, meditációval, gyakorlatokkal, majd délután páros utazásokra kerül sor.

Természetesen a magyar segítők mindvégig elérhetők lesznek, éppúgy, ahogy a tanfolyamon megszokhattátok.

Amire biztosan szükség van:

  • biztonságos környezet (ahol nem zavarnak, magadra csukhatod az ajtót)
  • stabil internet kapcsolat és egy gép, amin fut a ZOOM program
  • jó, ha van egy mikrofonos fülhallgató, vagy a géped mikrofonja, hangszórója jól működik.

Jelentkezés

Kattints a "JELENTKEZEM!" gombra és töltsd ki a jelentkezési lapot. Minden szükséges információt utána e-mailben kapsz meg!

A további tudnivalókat a jelentkezéskor megadott email címre küldjük! 

A jelentkezéssel kijelented, hogy az Általános szerződési feltételeket és az Adatkezelési szabályzatot megismerted és elfogadod.