Haladó technikák

Haladó technikák online tanfolyam, 2021. május 15.

Ha már elvégezted a Belső utazás tanfolyamot 

Az 1 napos képzés anyaga olyan praktikus, elegáns eszköztárral ismertet meg, mely eszköztár használatával az utazások megélése, a megbocsátás teljessége egészen új mélységben válik elérhetővé.

A tanításokat - a Belső utazás tanfolyamokon megszokott módon - ki is próbálod, mielőtt a délután folyamán párokban egymást kísérve utaztok a kibővült eszközök segítségével.

Aki elsajátította egyszer ezeket a haladó technikákat, soha többet nem kísér utazást nélkülük. Egyszerűen azért, mert olyan szépen, könnyeden vezetnek további mélységekbe, hogy velük az utazás teljesebbnek érződik.

Ha ráéreztél a Belső utazás ízére, ha használod vagy használnád barátokkal, rokonokkal, ismerősökkel... akkor a legjobb szívvel ajánljuk!

Ez az elvonulás a Belső utazás kísérővé válás következő lépése is egyben. Ha vonz ez a hivatás, mindenképp gyere!  

A nap menete:

2021. május 15. szombat délelőtt Brandon videós tanításait hallgatjuk meg magyarul, meditációval, gyakorlatokkal, majd délután páros utazásokra kerül sor.

Természetesen a magyar segítők mindvégig elérhetők lesznek, éppúgy, ahogy a tanfolyamon megszokhattátok.

Jelentkezés

Ára 35.000 Ft!

Jelentkezéshez kérünk töltsd le az  ITT TALÁLHATÓ Jelentkezési lapot, majd kitöltve küldd vissza az infohungary@thejourney.com címre!

A további tudnivalókat a jelentkezéskor megadott email címre küldjük!