Budapesti tanfolyam                                       

Belső utazás tanfolyam Arnold Timmermannal

2020. november 6-8., Budapest

Helyszín: Barabás Villa (1112. Városmajor utca 44.)

FRISS HÍREK!

A tanfolyam új időpontja miatt várható, hogy felszabadulnak résztvevői helyek. Erről a facebook oldalunkon és a hírlevélen adunk tájékoztatást! 

Tanfolyamdíjak 

Jobb későn, mint soha, 2020. október 30-ig

125 000 Ft

Az ár tartalmazza a tanfolyami részvételt, a nyomtatott és on-line segédanyagokat és a napközbeni gyümölcs és víz fogyasztást. A szállást és egyéb étkezést a résztvevők maguk intézik. A regisztrációkor rendelhető vegetáriánus ebéd. Minden feltüntetett ár magában foglalja az ÁFÁ-t. 

A tanfolyam nyelve angol, magyar szinkrontolmácsolással.

Tolmácsolás: +10.000Ft-ért igényelhető (magyar nyelvű szinkrontolmácsolás).


Belső utazás tanfolyamot végzettek részére:

Mivel a terem befogadóképessége véges, Segítői és Ismétlői limitet vezetünk be.  Aki nem fér be, azt várólistára vesszük!

Segítői helyeink mind elfogytak! 

A hétvége menete:

Minden nap  9:00 - 20:30 (kb.)

Regisztráció minden reggel 8:30-tól.

Délelőtt és délután 1-1 rövid szünet (friss gyümölccsel), és 60 perc ebédszünet várható. Az ár a gyümölcsöt tartalmazza, az ebédet nem! A vegetáriánus ebédre a jelentkezéssel együtt lehet előregisztrálni. Az ebéd ára +2000 Ft/nap. (Leves + főétel)

A tanfolyam részletes leírása itt olvasható. 

Az európai "The Journey" közösség egyik legismertebb és -elismertebb trénere, Arnold Timmermann érkezik Budapestre. Az általa tartott tanfolyam tartalmában megyegyezik a Brandon Bays által vezetett Journey Intensive hétvégékkel. Azoknak ajánljuk, akik szeretnék elsajátítani ezt az erőteljes technikát, aminek segítségével tehetnek saját egészségükért, életük teljességéért, a magánéleti és szakmai harmóniáért. Kezdőket és újrakezdőket egyaránt szeretettel várunk.