Március 19 - 21. Online tanfolyam!

2022.01.09

Örömmel adjuk hírül, hogy lehet már jelentkezni a március 19 - 21 - i online Belső utazás tanfolyamra!

Van, amikor már tudjuk, hogy mi okozza a nehézségeinket. Amikor már rálátunk, értjük azokat a folyamatainkat, amik miatt zsákutcába futunk, vagy megbántunk másokat, vagy hagyjuk elúszni a dolgainkat, vagy amikkel éppenséggel megbetegítjük magunkat.

Már értjük, hogy el kéne engedni, nem kéne haragudni... csak az eszköz nincs még meg. Hogy mégis hogyan?

A Belső utazás mély belső folyamat. Megtanít hozzáférni a közel- vagy régmúlt sebeihez, hogy az elfojtott érzelmek kitisztulhassanak. E tisztulás ajándéka és következménye a szívben megszülető megbocsátás, mely lehetőséget teremt  gyógyulásra mindenféle szinteken, felszabadító lehetőséget teremtve az újfajta cselekvésre, kapcsolódásra. 💗

Szívből ajánljuk, ha hatékony eszközt keresel, ha készen állsz szembe nézni a régóta esedékes szembenézni-valóiddal.

Te is vágysz valamire ami élettel tölt meg? Ami biztos belső igazodási pont bármilyen helyzetben? Ami a múltban szerzett sebeket teljesen és véglegesen begyógyítja?

A Belső utazás ezért született!

Világszerte százezrek életében hozott már felszabadító változást. Vegyél részt a tanfolyamon, hogy te is megtapasztalhasd a hazatérést önmagadhoz!

Szeretettel várunk!

KATTINTS kedvcsináló videónkhoz, melyet egy tanfolyam résztvevőivel készítettünk.

Lesz újra Ismeretető est is, melyről hírt adunk majd a hírlevelünkben és a FB oldalunkon is. Vagy már most megnézheted ezt az 50 perces FELVÉTELT, melyet a novemberi tanfolyam előtt rögzítettünk.

Ha úgy érzed, ott a helyed, jelentkezz tanfolyamunkra!